We do not remember days,

     we remember moments. Cesare Pavese

IMG_0742.jpg

Malene & Co.

MØDREGRUPPEFOTOGRAFERING

"Jeg kan kun anbefale et shoot med Eva. Det var som at holde mødregruppe bare i skønne omgivelser. Eva er yderst behagelig og professionel og der kom virkelig nogle dejlige billeder som vi vil have til evigt minde. En skøn tid, endnu et skønt møde med mødregruppen som er blevet foreviget i smukke billeder."

Fotograf_Eva_Walther-IMG_0240-Bearbeitet

Vibeke & Signe

FAMILIE SESSION MED BEDSTEFORÆLRE

"Jeg (incl. mine forældre) er benovet og overvældet over, hvad du har fået ud af en time sammen med os. Denne gang havde jeg en bedre ide om, hvad jeg kunne forvente, men du overrasker og overvælder mig alligevel. Du fanger alt med dit kamera: de uventede, de sjove og, vigtigst af alt, de stille øjeblikke, som går lige i hjertet. Man kan mærke kærligheden💗 Dine billeder er den skønneste forevigelse, man kan få af sine minder. Jeg er helt høj og glæder mig allerede til næste session, hvor vi skal have min bror og niece med."

20200406_ToveSejer_Motherhood_FotografEv

Tove & Sejer

MOR & MIG MOTHERHOOD SESSION

“Det er nogle helt fantastiske billeder og du har i hvert fald fået en ny kunde i mig, vi skal helt klart have dig til at lave familiebilleder af os. Jeg følte mig så tryg ved dig og du var meget behagelig at konversere med. Elsker at du har fanget mit og Sejers tætte forhold, på en måde som jeg jo mærker indeni, men som jeg aldrig selv har set “udefra”. Og selvom jeg før også var afklaret med at folk ikke skal blande sig i, at jeg stadig ammer, så tror jeg både billederne og samtalen med dig har gjort mig endnu mere stærk i troen på at det er det rigtige for Sejer og mig."

Bryllupsfotograf Eva Walther Horsens.jpg

Mia & Lasse

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

"Eva er en fantastisk fotograf, som fanger stemninger, situationer og elementer fra en vigtig dag, som man ønsker altid at huske. Eva er smilende og indgår i selskabet uden at fylde. Hun er velforberedt og forventningsafstemmer inden en opgave. Vi vil til enhver tid anbefale Eva som fotograf og samarbejdspartner. Eva skal have de varmeste anbefalinger."

Motherhood fotograf Eva Walther Horsens.

Vibeke

MOR & MIG MOTHERHOOD SESSION

"Billederne er vildt smukke, følsomme og intime. Uvurderlige. Jeg elsker de uventede vinkler og detaljer. Det er imponerende, hvad du har fået ud af de 2 timer. Jeg er rørt til tårer. Efter første gennemsyn har jeg rigtigt mange favoritter. Glæder mig til at fordybe mig i dem i morgen og ser frem til en anden session i fremtiden. Tusind tak for en dejlig gave.“

Nyfødtfotograf Eva Walther Horsens.jpg

Kristina & Anders

NYFØDT & FAMILIE FOTOGRAFERING

"Åååååh hvor er billederne flotte 😍😍😭😭 SÅ gode!!!! Wauw! Vi havde aldrig forestillet os at det ville blive SÅ godt! TAK FOR DIG!!!! Du vil være vores families fotograf MANGE år fremover ❤️ Tusind tak!"

Fødselsfotograf_hjemmefødsel_Eva_Walther

Dianna & Michel

FOTOGRAFERING AF HJEMMEFØDSEL

“Da vi fik billederne, det var fedt og rørende. Jeg bliver stadigvæk sindsyg rørt når jeg ser billederne og så har jeg bare været vildt stolt af billederne og videoen så jeg har faktisk også haft lyst til at vise den til folk. Og det troede jeg ikke, jeg ville! (...)" Læs hele Dianna's udtalelse her eller se dem begge to udtale sig på video her. Se billederne af deres piges hjemmefødsel her.

Eva Walther fødselsfotograf Horsens.jpg

Andrea & Hans Christian

FØDSELSFOTOGRAFERING

"Our experience with Eva was amazing. She was very professional but also incredibly personable. We met beforehand and just got to know each other and talked about my expectations for the day. For me, it was very important to feel comfortable with the person photographing this intimate moment and I felt like my family would be in good hands with Eva. My husband was incredibly skeptical at first but after seeing the photos he was surprised how much he appreciated them. We are so thankful she was able to help us capture the birth of our son. Having these photos are the best way for me to remember the joy of bringing my baby into the world."

Eva Walther bryllupsfotograf Horsens.jpg

Camilla & Lars

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

"Vi er rigtig glade for at have valgt dig. Du er super sød og nede på jorden og i den grad professionel. Du fik os til at slappe af. Vi vil helt sikkert anbefale dig til alle vi kender. Tusind tak for at være med til at gøre vores dag helt speciel."

Børnefotograf Eva Walther Horsens.jpg

Trine & Neo

MOR & MIG MOTHERHOOD SESSION

"Jeg er vild med Eva's måde at arbejde på, man føler sig godt tilpas i hendes selskab og det er med til at give de mest naturlige billeder. Eva er ekstremt dygtig og utrolig god til børn." 

Eva Walther gravid fotograf Horsens.jpg

Dianna

GRAVIDFOTOGRAFERING

"Wauw billederne er vilde. Jeg er helt blæst bagover - hvor er de smukke. Jeg har så mange favoritter, og det er ikke tit, jeg kan sige det om billeder af mig selv. Wauw hvor er du dygtig. Jeg er virkelig rørt, og ja jeg kan godt se,at jeg er smuk gravid - TAK FOR DET."

Bildschirmfoto 2020-03-30 um 19.35.13.pn

Stine & Saga

MOR & MIG LIVSSTILSVIDEO

“Vi har fået lavet den mest fantastiske minde, en video man ikke kan lade være med at smile over hver gang man ser den! Jeg glæder mig til at tage den frem igen og igen og nyde den med Saga. Tak for en helt fantastisk video, det har været så vildt at se dig arbejde, du er meget dygtig og vi vil anbefale dig til alle, tak Eva.“ (Se videoen her)

Wedding1.jpg

Anne-Luise & Christoffer

BRYLLUPSVIDEO

"Eva har kigget gennem kameraet som om det havde været gennem vores øjne, hun har bemærket alle detaljer, fanget atmosfæren og gæsternes stemninger meget præcist. Hun er i stand til at fange hvad folk kan overse og har et talent for at fange følelser. En fremragende gave!“

evawalther-film-photography_art-minisess

Susan & MOrten

GRAVIDSHOOT

“Jeg hyrede Eva og en smuk sommerdag, tog vi ned til stranden - Eva var fleksibel, for at vi kunne ramme den hel rigtige tid på dagen, den rigtige sol og ja sikre at jeg fik præcis de billeder jeg drømte om. Med god og professionel guide om at ligge eller sidde helt rigtig, fik jeg minderne foreviget og glædes hver eneste gang jeg kigger på billederne og husker præcis hvor smukt, hårdt, vildt og skønt graviditeten var. Hun arbejder hurtigt, effektivt og jeg fik billederne allerede indenfor en uge - jeg kan varmt anbefale hende til at tage graviditetshoots.“

Pia_Alfred.jpg

Pia & Bo

BØRNE & BABYSHOOT

"Eva besøgte os i vores hjem og tog de smukkeste billeder af vores pige i trygge og velkendte omgivelser. Det gav nogle fantastiske billeder hvor min pige kunne være sig selv og var tryg i situationen. Eva har en rigtig fin situationsfornemmelse og har en evne til at fange de særlige øjeblikke. Min familie og jeg anbefaler på det varmeste at booke Eva til en session. De minder vi har fået foreviget har vi brugt som gaver til familie og venner og alle har rost kvaliteten af billederne og lagt mærke til at de var naturlige. Det var en af de vigtigste ting for os da vi skulle have taget billeder af vores barn. Vi har nu booket Eva til at tage billeder af vores yngste barn og glæder os allerede til at modtage billederne."

IMG_42201.jpg

Heidi & Kim

FAMILIESHOOT MED BABY OG 2 HUNDE

"Vi følte os som en stor opgave, at vi skulle fotograferes 2 voksne, 1 baby og 2 hunde i skoven, men det er blevet så fantastisk flotte billeder, der er lige som vi ønskede os. Vi glæder os allerede til at vores datter skal fotograferes i efteråret, for vi ved allerede, at de vil blive så naturlige, skarpe og lige i vores ånd, intet opstadset."

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427