We do not remember days,

     we remember moments. Cesare Pavese

Fødselsfotograf_hjemmefødsel_Eva_Walther

Dianna & Michel

HJEMMEFØDSEL

“Da vi fik billederne, det var fedt og rørende. Jeg bliver stadigvæk sindsyg rørt når jeg ser billederne og så har jeg bare været vildt stolt af billederne og videoen så jeg har faktisk også haft lyst til at vise den til folk. Og det troede jeg ikke, jeg ville! (...)" Læs hele Dianna's udtalelse her eller se dem begge to udtale sig på video her. Se billederne af deres piges hjemmefødsel her.

Eva Walther bryllupsfotograf Horsens.jpg

Camilla & Lars

BRYLLUPSBILLEDER

"Vi er rigtig glade for at have valgt dig. Du er super sød og nede på jorden og i den grad professionel. Du fik os til at slappe af. Vi vil helt sikkert anbefale dig til alle vi kender. Tusind tak for at være med til at gøre vores dag helt speciel."

Bildschirmfoto 2020-03-30 um 19.35.13.pn

Stine & Saga

MOR & MIG LIVSSTILSVIDEO

“Vi har fået lavet den mest fantastiske minde, en video man ikke kan lade være med at smile over hver gang man ser den! Jeg glæder mig til at tage den frem igen og igen og nyde den med Saga. Tak for en helt fantastisk video, det har været så vildt at se dig arbejde, du er meget dygtig og vi vil anbefale dig til alle, tak Eva.“ (Se videoen her)

Wedding1.jpg

Anne-Luise & Christoffer

BRYLLLUPSVIDEO

"At modtage en gave som denne har berørt os dybt. At kunne sætte tiden tilbage til den mest farverige dag i vores liv er fantastisk. Når du hører musikken, ser smilene, øjnene - det er som at være der igen - alle sanser vækkes - og vi får tårer i vores øjne hver gang vi ser den. Eva har kigget gennem kameraet som om det havde været gennem vores øjne, hun har bemærket alle detaljer, fanget atmosfæren og gæsternes stemninger meget præcist. Hun er i stand til at fange hvad folk kan overse og har et talent for at fange følelser. En fremragende gave!"

evawalther-film-photography_art-minisess

Susan & MOrten

GRAVIDSHOOT

“Jeg hyrede derfor Eva og en smuk sommerdag, tog vi ned til stranden - Eva var fleksibel, for at vi kunne ramme den hel rigtige tid på dagen, den rigtige sol og ja sikre at jeg fik præcis de billeder jeg drømte om. Med god og professionel guide om at ligge eller sidde helt rigtig, fik jeg minderne foreviget og glædes hver eneste gang jeg kigger på billederne og husker præcis hvor smukt, hårdt, vildt og skønt graviditeten var. Hun arbejder hurtigt, effektivt og jeg fik billederne allerede indenfor en uge - jeg kan varmt anbefale hende til at tage graviditetshoots.“

Pia_Alfred.jpg

Pia & Bo

BØRNE & BABYSHOOT

"Eva besøgte os i vores hjem og tog de smukkeste billeder af vores pige i trygge og velkendte omgivelser. Det gav nogle fantastiske billeder hvor min pige kunne være sig selv og var tryg i situationen. Eva har en rigtig fin situationsfornemmelse og har en evne til at fange de særlige øjeblikke. Min familie og jeg anbefaler på det varmeste at booke Eva til en session. De minder vi har fået foreviget har vi brugt som gaver til familie og venner og alle har rost kvaliteten af billederne og lagt mærke til at de var naturlige. Det var en af de vigtigste ting for os da vi skulle have taget billeder af vores barn. Vi har nu booket Eva til at tage billeder af vores yngste barn og glæder os allerede til at modtage billederne."

IMG_42201.jpg

Heidi & Kim

FAMILIESHOOT MED HUNDE

"Vi følte os som en stor opgave, at vi skulle fotograferes 2 voksne, 1 baby og 2 hunde i skoven, men det er blevet så fantastisk flotte billeder, der er lige som vi ønskede os. Vi glæder os allerede til at vores datter skal fotograferes i efteråret, for vi ved allerede, at de vil blive så naturlige, skarpe og lige i vores ånd, intet opstadset."

IMG_5704.jpg

Trine & Neo

MOR & MIG SHOOT

"Jeg fandt Eva via Facebook, da jeg ønskede nogle gode billeder af min søn i naturen. Eva var fra start utrolig sød og hjælpsom, og har været det under hele processen. Hun fandt den perfekte lokation, og selve fotosessionen var en særdeles god oplevelse. Vi fik både taget billeder af min søn og jeg, hvor Eva formåede at tage de bedste og mest livsbekræftende billeder af os. Jeg er vild med Eva's måde at arbejde på, man føler sig godt tilpas i hendes selskab og det er med til at give de mest naturlige billeder. Eva er ekstremt dygtig og utrolig god til børn. Jeg kan kun give hende de bedste anmeldelser, det var første, men bestemt ikke sidste gang, at vi benytter os af Eva."

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.com

+45 28105193

CVR nr. 40469427