• eva

Tæl ikke dagene, men sørg for at dagene tæller

I 2018 har jeg genoptaget det som har været min passion siden jeg fik fat i det første kamera da jeg var 13 år. Det var min stedfars og dengang fotograferede jeg tørrede roser og kiksede bamser. Men det er lige meget. Fordi jeg var i gang hele tiden. Og jeg lærte hele tiden. I 2007 købte jeg det første spejlrefleks og var fortsat i gang. Præferencen havde ændret sig lidt, nu fotograferede jeg mest mens jeg rejste eller mine venindes børn og rigtig meget mad.


Og så kom mine børn og en længere pause. Med min anden søn kom der nemlig også så lidt nattesøvn, at jeg ikke havde det overskud som jeg havde brug for.


Jeg har arbejdet det sidste år på både at få mit overskud tilbage (med hjælp af min fantastiske mand) men også ved at investere i mig selv. Og tilbage kom passionen og kameraet. At fotografere går helt af sig selv men at redigere, udlevere dem, arkivere og sikre dem, det er et stort arbejde - især i den digitale verden, hvor man nemt kommer hjem med 500 billeder fra en 1-times fotosession.


Jeg havde så mange glade kunder i 2018 som bekræfter mig og min måde at arbejde på. Jeg vil fortsætte med at dokumentere ægte øjeblikke og kærlighed og jeg glæder mig helt vildt til 2019. Der er også et par vilde ideer, men dem fortæller jeg om en anden gang.


Året 2019 starter med en Minisession "Snow" hvor jeg har kørt et nytårskonkurrence. Vinderen af konkurrencen fik en af fire pladser til denne Minisession som jeg holder i omegnen af Gedved og Horsens en dag i en weekend hvor vi har et rigtigt winter wonderland udenfor. Hvis du vil være med, læs mere om Minisessions her. Og her https://www.facebook.com/evawaltherfilmphotographyart/videos/2146961638699528/ kan du se videoen hvor jeg trækker vinderen.


Jeg ønsker alle mine kunder, bekendte, venner og kære et 2019 med sundhed, glade og overskud. Jeg har selv savnet en del af disse ting i 2018, dog ikke det store. Men der er altid plads til forbedring. Særligt det med overskud vil jeg arbejde på i 2019.


Det er en hårfin balance at få familie, job, passion og det sociale liv til at gå op i en højre enhed. Jeg synes det kan være krævende og jeg har oplevet at det kan være mig selv, som står helt bagerst på listen og til sidst, når tiden er gået bare ikke finder den tid mere, som jeg har brug for. Jeg er nemlig meget mere end en mor, en kone, en ansat. Jeg har planer og jeg har drømme.


Så jeg arbejder med alle midler på et mere afbalanceret 2019 som i første omgang skal komme familien til gode. For når jeg har overskud - så er jeg en endnu bedre mor og et endnu bedre menneske - og så kan jeg holde i mange år. <3 Jeg vil passe på mig selv og jeg vil passe på de mennesker omkring mig. Og jeg vil lære det mine drenge.


Rigtig godt nytår!

Eva

Fotograf Gedved, Fotograf Horsens, Fotograf Skanderborg, Familiefotograf Eva Walther

29 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427