• eva

Så var vi i skoven igen

I sødags holdt jeg min anden Minisession ude is skoven i Skanderborg Dyrehaven.


Jeg må indrømme at det først nu er gået op for mig, hvor flot det er, at tage billeder

af skønne mennesker i en skov om foråret. Og netop dette sted er oplagt for en fotoshoot

ude i det fri - især i det her vejr. Farverne og stemningen med eftermiddagssolen gør, at jeg er helt tosset med resultaterne.


Jeg fik lov til at fotografere Alma & Alfred igen, hvis far havde fødselsdag samme dag og der blev viftet med flag og det hele. Udover de fire deltog 2 flere familier og det feedback jeg modtog er heldigvis rigtig godt igen. (Det var lidt synd, at en den fjerde familie blev ramt af sygdom lige inden og derfor måtte melde fra. Men jeg ved, at vi ses en anden gang.)


Rigtig god (forhåbentlig) lang weekend til jer alle sammen.

Make it family time.


Eva54 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427