• eva

Rapsmarkerne og hvad Trine siger

Sidste weekend mødte jeg Trine og sønnike. Det var en dejlig oplevelse, syntes jeg og heldigvis også Trine, som nu har en skøn gave til fars dagen, der er lige omkring hjørnet. Tak til jer to og jeg glæder mit til at vi ses igen.


"Jeg fandt Eva via Facebook, da jeg ønskede nogle gode billeder af min søn i naturen. Jeg har tidligere været til fotograf med min søn, som var en meget dyr fornøjelse, hos Eva fik vi en fotosessionen og mange fantastiske billeder til en overkommelig pris. Eva var fra start utrolig sød og hjælpsom, og har været det under hele processen. Hun fandt den perfekte lokation, og selve fotosessionen var en særdeles god oplevelse. Vi fik både taget billeder af min søn og jeg, hvor Eva formåede at tage de bedste og mest livsbekræftende billeder af os. Jeg er vild med Eva's måde at arbejde på, man føler sig godt tilpas i hendes selskab og det er med til at give de mest naturlige billeder. Eva er ekstremt dygtig og utrolig god til børn. Jeg kan kun give hende de bedste anmeldelser, det var første, men bestemt ikke sidste gang, at vi benytter os af Eva."21 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427