• eva

Os To Session - Bagagerum shoot (Livsstilsfotograf Fotograf Eva Walther Horsens)Jeg har sådan ca. 100 nye ideer hver dag. Især når det handler om fotoshoots.


Der kommer meget inspiration fra USA, de kan bare noget derover. Men mange ideer kommer også indefra. Og så ender det faktisk tit med at de flyder sammen og resulterer i noget helt nyt.


Min pointe her er:

Kærlighed er altid værd at dokumentere.


For mig behøves der ikke en særlig grund til, at jeg kommer og fotograferer. Jeg er - som sagt - livsstilsfotograf og jeg går meget op i at dokumentere, frem for opstillede billeder.


Og selvom jeg har en idé som denne her, med et shoot i bagagerummet af et par's bil, med puder, tæpper, en lyskæde og et lækkert glas vin ved vandet, så var det også alt der var planlagt i forvejen.


Selve shootet tager vi altid lige som det kommer.


Og det er her, de magiske øjeblikke opstår. Det giver nemlig de vildeste og mest autentiske billeder, du kan tænke dig. Lige som de her to Lovebirds.


De skal giftes næste år, og de har booket mig til også at dokumentere brylluppet - og jeg kan ikke vente. Seriøst. Jeg er i forvejen et utålmodigt menneske og det er så svært for mig at vente, når vi nu har fået de her resultater på kun 3 kvarter ved stranden.


Du kan se flere billeder herned.


Og overvej så lige en ekstra gang, om du stadig synes det er unødvendigt, at få dokumenteret dit tætte bånd, du har med din elskede. Det kan være du ændrer mening.
Se også

https://www.evawalther.com/post/familie-session-med-bedsteforældre-livsstilsfotograf-eva-walther-horsens


https://www.evawalther.com/post/motherhood-session-på-afstand-livsstilsfotograf-eva-walther-horsens


https://www.evawalther.com/post/gravid-fotografering-og-f%C3%B8dsel-p%C3%A5-samme-dag-gravidfotograf-eva-walther-horsens


https://www.evawalther.com/post/et-marts-bryllup-i-den-sk%C3%B8nneste-solskin-bryllupsfotograf-eva-walther-horsens


https://www.evawalther.com/post/beklager-hun-har-lige-f%C3%B8dt-men-du-kommer-bare-eva-walther-f%C3%B8dselsfotograf-horsens


24 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427