• eva

Nyt produkt: Mor og mig lifestyle fotosession (familiefotograf gedved)

Jeg har lagt mærke til, at hver gang jeg leverer et par første sneak peak billeder, som jeg udvælger og er lidt anderledes, så får jeg bare det mest fantastiske feedback.


Jeg kigger meget på fotografi stilen i USA, hvor det foregår mere livstilagtigt og ikke opstillet. Og det er lige mig. Jeg vil helst fange ægte øjeblikke. Enkelte øjeblikke som får stor værdi engang vores små krudtugler er store og ikke gider at nusse mere. (Jeg oplever det allerede selv og de er kun 4 og 5,5 år i dag).


En mor skrev til mig efter vores session og efter jeg havde sendt de første to sneak peak billeder til hende i går:

"Nej, hvor er de bare skønne. Over al forventning. Hvor er du bare god! Det er det skønneste udtryk du har fanget på hendes ansigt, og hvor er det dejligt enkelt, hvor hun hviler i mine arme. Glæder mig endnu mere nu, til at se resten."

Og skidt med janteloven, for det er så fedt at opleve, at der sker en ændring lige nu i hvad folk synes, et godt billede også kan være.


Jeg fangede nemlig baby's ansigt og uden smil, mens hun var ved at blive træt af den tid vi havde været sammen med kameraet og bare skulle give sig hen til at sove. Det var bare hende.


Det er så enkelt og noget af det skønneste for mig som fotograf.


Og så har jeg besluttet i dag, at jeg tage et nyt produkt ind, som hedder "Mor og mig" og det er en slags intim fotosession, hvor jeg tilbringer 2 timer sammen med dig og din baby (mellem 0 og 12 mdr) for at fange jeres særlige forbindelse I har med hinanden. (Det kan også bookes af en far eller både mor og far med baby, for resten!).


Og der kommer ideerne, hvad med at give det væk som gave til far: En fotosession med kun ham og baby, ah mit hjerte smelter....


Du kan læse mere her og også booke, hvis det er noget du kunne tænke dig.


#familiefotograf #fødselsfotograf #newborn #evawaltherfilmphotographyart

28 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427