• eva

NYT produkt: Mødregruppefotografering "Barselsboblen" klar til booking nu (Fotograf Eva Walther)

Jeg husker selv den tid i mødregrupperne, som om det var igår. Det var en fanstisk tid.


Første gang var ren hygge med en baby som sov som en sten og var god til at rejse i bilen. Vi hyggede os sådan, både med mødregruppen, men også med venner og der var ikke de store ændringer i vores liv dengang han var helt lille.


Anden gang reddede de her kvinder faktisk mit liv. Som mor til en søn som stort set ikke sov, var jeg så træt og desperat, at mødregruppen var det eneste, jeg gik til i løbet af en uge.


Det her sparring med kvinder, som var samme sted eller i en lignende situation - og at komme ud, det var guld værd. Jeg var så glad for det.


Det er jo ikke kun hyggeligt, at være mor og det er meget vigtigt, at kunne sparre om både de skønne, men også de svære øjeblikke - som der er masser af, når man bliver mor.


Og netop derfor synes jeg det er så vigtigt, at dokumentere de gode øjeblikke man har sammen - som minde for eftertiden.Som børnefotograf er jeg på grund af min egen historie gået længe med ideen om at tilbyde mødregruppefotografering. Men vejret skulle lige være med, så vi kunne fange bare tæer og lækre ben på billeder.


"Jeg kan kun anbefale et shoot med Eva. Det var som at holde mødregruppe bare i skønne omgivelser. Eva er yderst behagelig og professionel og der kom virkelig nogle dejlige billeder som vi vil have til evigt minde. En skøn tid, endnu et skønt møde med mødregruppen som er blevet foreviget i smukke billeder." - Malene med Olivia

Fire skønne mødre, med deres fire lækre babyer.

Og nu blev det endelig varmt nok til første mødregruppe shoot, som vi holdt en lun eftermiddag i maj. Mit hjerte løb over af glæde, både under sessionen men også efterfølgende under redigeringen. Hvor er det bare livsbekræftende, altså.


Og med de her billeder kunne je så endelig også åbne op for bookingen af produktet "Barselsboblen".


Jeg håber, du vil dele artiklen med mødre i Horsens og omegn, som kunne tænke sig dette. Det er så skøn en gave at give sig selv og sine børn og udover det en dejlig minde til eftertiden.


Vi ved alle sammen, at de vokser for hurtigt, de små.


En af mødrene skrev til mig bagefter:

"Mødregruppe fotografering, en hel speciel oplevelse. Glade babyer med bare tær i afslappede omgivelser, billeder taget på afstand af en super professionel og dygtig fotograf. En varm anbefaling herfra." - Signe med Magnus


19 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427