• eva

Nyhed Watercolor Portræt (Fotograf Eva Walther Horsens)

Grafiske portrætter.


Jeg er længe gået og har haft ideen om at tilbyde grafiske portrætter.


Men jeg har aldrig kunnet finde tiden til det. Der var så travlt siden jeg sprang ud i min selvstændighed i maj 2019. Man er jo pludselig bogholder, marketingchef, salgschef og hvad ved jeg - udover at man er fotograf.


Det tager tid.


Og så kom Corona.


Vi forbander det alle sammen, men jeg prøver hver dag at se det positive i det. Der er så mange aspekter, som vil gøre, at vi værdsætter vores liv på en ny måde igen, når vi går ud af denne krise.


En positiv ting jeg kan finde er, at når der ikke er kundeshoots, så kan man jo komme i gang med sine "gamle" ideer. Og selvom de er gamle, så er de gode. Jubie! Det er sket nu.


Mine grafiske portrætter er kommet ud og lige nu kører jeg en konkurrence på Facebook, hvor jeg leder efter 3 modeller, som vil ønske sådan et portræt. Den kører til den 31. marts hvor jeg trækker vinderne i en Facebook Live.Du kan læse mere om Watercolor Portrætter her, hvor du også kan købe dit helt eget.

Hver er et unikat som jeg laver til dig af et billede, du allerede har.


Læs mere og BESTIL HER


Watercolor Portræt digitalt

Watercolor Portræt digitalt inkl. print op til str. A428 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427