• eva

Newborn sessions - en overraskelse hver gang (Eva Walther newborn fotograf Horsens)Når man skal dokumentere en nyfødt så er der intet du kan regne med. Og jeg er vild med det, fordi det er spændende og resultaterne varierer meget.


Det er heller ingen garanti, at du får dine sovebilleder, selvom baby er under 10 dage gammel.


Som nyfødt fotograf her jeg dog stadig ingen krav, jeg går ikke efter et perfekt opstillet billede. Jeg er stadig livstilfotograf dvs. jeg vil fange øjeblikkene og forbindelsen mellem mor, baby og far, hvis han er med.


Og helt ærlig. Hvem kan stå for sådan en kær lille mus, som kigger en så vågent og opmærksomt - og dybt i øjnene?


Mor skrev til mig, at hun er tosset med resultaterne og det er så bare JUHU fra min side. Selvom vi ikke fik det ”ønskede” billede, så var mor åben for det der opstod. For jeg er selv tosset med dem.


Dejligt jeg må dele et par stykker fra vores session her på min blog.67 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427