• eva

New Love fotosession ( Eva Walther Livstilfotograf/Emotional Storytelling Horsens)

I denne her uge fotograferede og filmede jeg Ana & Unai, som blev "vinderen" af den sidste åbne model call "New Love".


Det var spot on og jeg ved godt jeg gentager mig, men jeg ved hvad jeg skal når jeg kører hjem efter en session som denne her. Det med at dokumentere så nogle dejlige mennesker, hver gang man er ude, det giver bare noget helt særligt. Udover det ved jeg jo, at det er billeder, de vil kigge på for resten af deres liv. Så det er en stor værdi i netop deres helt personlige liv. Og det giver så meget mening for mig.


Min model call "New Love" gik ud på at jeg gerne ville vise en mere afslappet måde at tage billeder på, billederne skal fortælle en lille historie om to menneskers kærlighed. For det er noget af det største i livet, at finde en man vil være sammen med for evigt. Det er starten af noget, og det skal foreviges fordi denne tid kommer aldrig tilbage.


Ana & Unai kendte kun lidt til denne slags fotografering, men de var helt med på mine ideer og ønsker. Efterfølgende skrev Unai dette her til mig:


We are so happy with the pictures, totally unexpected results. All together was a blast, thank you very much. I have to tell you that we where a little bit nervous during the photoshoot, but yesterday when we were looking at the pictures we had a great time watching and talking about it with our family. Thanks again.

Jeg har også filmet de to, men den kommer på et senere tidspunkt, da jeg lige har godt i kalenderen. Som jo er dejligt. Jeg skal nemlig snart fotografere en hel børnehave, og jeg glæder mig.


For at få dokumenteret ægte øjeblikke har man ikke brug for mange ingredienser. Det du skal have er:

  1. Skønne omgivelser der betyder noget for jer (det kan være ude i naturen eller indendørs)

  2. Glem kameraet og vær sammen

  3. En god fotograf

Er du forelsket? Kan du lide billederne? Så book din fotosession her.

Jeg ville glæde mig til at fange jeres fremtidige minder, som Unai's og Ana's.


Filmen kommer snart.


Alt det bedste, Eva

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427