• eva

Når man misser en fødsel (Fødselsfotograf Eva Walther Horsens)

I morges kl. 2.10 ringede min telefon. Det er en meget speciel ringtone, som kun fødselsklienter kontakter får på min telefon, når de har booket mig for at dokumentere deres fødselshistorie.


Øjeblikkeligt vågnede jeg - jeg havde været på vagt i 1,5 uge nu, og ventede hver dag.


Da jeg talte med far, besluttede vi, at jeg ville vente på deres næste opkald for at høre jordemodernes tanker, før jeg sprang ud af sengen og ind i min bil for at køre. Jeg kan huske, at jeg gik tilbage i sengen og tænkte:

"Ah, jeg sover bare videre, der kan stadig gå mange timer fra nu af."

Men jeg kunne ikke falde i søvn. 30 minutter senere ringede telefonen igen. Straks tænkte jeg, okay, jeg tror jeg kører snart. 📷

Vi besluttede at jeg ville hoppe i mit tøj og køre så hurtigt som muligt. Det tog mig 15 minutter at komme på motorvejen. På grund af trafiksituationen kørte jeg en halv time mindre end forventet. Gudskelov lå alt pakket til "Grab & Go" siden min on-call periode havde startet.


Da jeg var halvvejs, sendte far mig et lille update via sms - inklusive et par ord om håb, at jeg ville kunne nå det. Og jeg tænkte stadig - det kan ikke gå så stærkt, jeg skal nok nå det. ;)


20 minutter før jeg ankom, blev baby født. Jeg missede selve fødslen - for første gang.


Men det er en af ​​de risici, der er forbundet med fødsler - de er så uforudsigelige, og alt er muligt. Men på grund af det faktum, at baby var sund og alt gik så godt (bare en lille bitte for hurtigt), betyder det ikke noget i det store billede.


Jeg ville have elsket at fange deres "hele" fødselshistorie, men i stedet dokumenterede vi de magiske timer efter fødslen med god tid - både på billeder og på film.


Jeg kan ikke vente med at levere de her billeder og film til det fantastiske nybagte forældrepar.


Tillykke med den lille, søde familieudvidelse. Jeg føler mig beæret over at blive inviteret med for at dokumentere og opleve de her særlige stunder igennem mit kamera.


Hver gang er det en fantastisk og meget speciel og vidunderlig oplevelse.

I love my job.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427