• eva

Mor og mig efterårs session (Livstil fotograf Eva Walther Horsens)

Hele sommeren er det rigtig svært at fange golden hour billeder med familier her i Danmark, fordi man skal være ud så sent, at ingen børn kan holde sig vågne mere, og nu går jeg sådan og glæder mig til de muligheder, der kommer med september og efter.


Det årstid vi går ind i lige nu er nemlig mit yndlingsårstid i forhold til at det giver de fedeste stemningsbilleder med farver og himmel.


Derfor tog jeg ud med denne skønne mor og sine to lækre drenge - for at vise jer hvad jeg mener, og jeg er vild med stemningen på billederne.


De tre hyggede sig rigtig meget, og de mange fine billeder fortæller historien om en kærlig mor og sine to, fantastiske vilde drenge, som hellere ville lege "tag fat" end at sidde og knuse, kramme og smile pænt til kameraet. Og det har jeg det altså SÅÅÅ fint med.


Jeg er ikke så meget efter de kunstige smil, jeg tror de fleste ved det efterhånden. ;)


Sessionen var lige det jeg skulle have denne tidlig aften <3.


Bookinger for efterårs sessions er nu åbne!

Du kan booke dit spot her.
45 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427