• eva

Model Call - Gratis fotografering af nyforelsket par (Livstilfotograf Eva Walther Horsens)

Et model call hjælper mig med at finde modeller til nye projekter, jeg som fotograf gerne vil prøve af eller blive bedre til, samtidig med at jeg udvider min portfolio.


For at øve mig i en ny stil leder jeg efter et par, som er nyforelsket og har lyst til en soppe- eller svømmetur ved stranden en sen aften ved solnedgang i slut august eller start september. DEL DEL DEL 📸 Modeller søges: 📸 DEL DEL DEL


Stilen kaldes Livstilfotografi og kræver interaktion imellem jer samtidig med at I ignorerer kameraet. 💑

For at komme i betragtning skal I kunne svare ja til følgende:

👉🏻 At komme til Horsens og omegn vil ikke være et problem for jer. 👉🏻 I har lyst til at interagere med hinanden og vise jeres kærlighed foran mit kamera. 👉🏻 I har lyst til en soppe-/svømmetur en sen aften (med tøj på). 👉🏻 I ønsker en smuk fortælling om jeres tætte bånd ved hjælp af autentiske billeder i god kvalitet.

Fotograferingen (maks. 1 time) og min. 10 digitale billeder er gratis for jer. Til gengæld må jeg efterfølgende bruge billederne til markedsføring både på min hjemmeside og på sociale medier.

Er det lige jer? 📸 Så skal I gøre følgende:

1️⃣ Like min Facebook-side www.facebook.com/evawaltherfilmphotographyart 2️⃣ Udfyld dette korte spørgeskema (herudfra vælger jeg det par, der bedst passer til projektet)https://da.surveymonkey.com/r/BLDYCC3 3️⃣ Tilmeld dig mit nyhedsbrev viawww.evawalther.com/nyhedsbrev, så du kan følge med i, om I er blevet valgt som modeller.

I må gerne dele dette opslag – dermed støtter I min lille fotobutik – men det er ikke et krav. 🙏🏻

Jeg udvælger det heldige par senest i slutningen af august måned og kontakter „vinderen“ via e-mail samt nævner dem i nyhedsbrevet, hvor resultaterne også vil blive bragt.

Jeg glæder mig sådan til det allerede i dag. Let's go!

166 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427