• eva

Minisession i skoven i marts måned

I slutningen af marts arrangerede jeg en minisession i skoven, hvor jeg tog billeder af små børn, to unge "bedste veninder" og en smuk kvinde.


Det var en fornøjelse at fotografere Liv & Tristan, Filippa & Frida og Susan ude i det fri i naturlige omgivelser her i Gedved, og de blev alle sammen super glade for resultaterne.


Jeg kommer til at holde flere minisessions i løbet af 2018 og den næste som bliver afholdt den 6. maj i omegnen af Skanderborg er allerede næsten fuld booket. Der er en enkel timeslot tilbage og jeg overvejer at åbne op for 2 flere timeslots.


Jeg elsker fotografering i disse omgivelser, da modellerne er helt afslappede. Og dermed får man de mest fantastiske billeder. Jeg glæder mig allerede idag til at vi ses i maj Katrin, Pia og Gitte med jeres skønne børn. Spændende at se hvem der ellers snupper sig en timeslot.


Du kan læse mere om den næste Minisession her.

Ellers skriver du bare en kort mail og vi aftaler nærmere.


Rigtig god påske,

Eva#minisession #fotograferingudeiinaturen #udendoersfotograf #gedved #evawalther #film #fotografi #art


28 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427