• eva

Milk Maternity fotosession


Det er altid sjovt at prøve noget nyt. Og mulighederne er lidt begrænsede i forhold til hvordan man kan forevige en gravid mave ”ikke opstillet” - især når moren er lidt længere hen end man normalt planlægger (5-4 uger inden termin).


Så vi måtte finde på noget pænt som stadig kunne foregå afslappet og hyggeligt, da moren allerede var 38 uger gravid. Det måtte ikke være for hårdt - gud bevare - jeg ville bestemt ikke være ansvarlig for at skyde en fødsel i gang inden termin.


Heldigvis ejede moren et super flot badekar og så var det jo løsningen!


Dermed foregik min første fotosession i 2019 netop i dette badekar - i mælkevand med blomster på (vi manglede egentlig bare lidt glitter?).


De fleste der hørte mig fortælle om det, havde aldrig set eller hørt det før og syntes det lød mærkeligt. Men det blev en stor succes.


Det vide vand sørger for at man ikke kan se for meget, dermed er der fokus på maven og vandet harmonerer fantastisk med blomsterne - imens moren kan slappe af.


Vi brugte 7 l letmælk og lærte, at man ikke skal skrue for meget op for det varme vand, da det hurtigt kan blive for varmt.

Men den vordende mor kunne slappe af under hele sessionen, som er en kæmpe fordel når man er så tæt på at føde. Det gav også mig ret meget ro som fotograf.


Moren er blevet meget glad for resultatet, af hvilket jeg må vise dem som du ser i min galleri og her i artiklen... En gravid mave er meget privat og jeg respekterer bestemt altid mine kunders beslutning, når de ønsker at billederne ikke skal deles på nettet.


Selvom det kan være synd, da det jo tit er fantastiske fotos!


Imidlertid er baby kommet til verdenen, alle har det godt og jeg har allerede været ude for at tage de første newborn shots af ham i weekenden, da han var en uge gammel.


Og det bliver endnu bedre: Moren har også booket mig til at tage månedsbilleder i løbet af det første år. Det er en ære, at få lov til at følge kærligeheden af en familie igennem flere år og få lov til at dokumentere deres udvikling med kameraet.


Hvis du selv skal prøve dette, så skal du bruge de følgende ting:

  • flot badekar

  • nok lys

  • Godt kamera (DSLR med mulighed for manuelle indstillinger)

  • 7-8 l letmælk

  • blonde overdel eller kjole der viser meget hud

  • blomster (kunstige blomster flyder ikke så godt, det skal være ægte og du skal lade ca. 1 cm af stilken stå så de kan holde sig lige på vandet)

  • billedregideringsprogram (Photoshop eller Lightroom)

Ellers booker du en fotograf, og gør det dermed næsten til en spa oplevelse. ;) Du kan booke mig her.


Kærlig hilsen Eva


Læs også: 15 grunde til at hyre en fødselsfotograf her.

31 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427