• eva

Lifestyle videografi Horsens - Se "Mor og mig"-video af Stine & Saga

Jeg er familiefotograf og havde i lang tid haft ønsket om at sælge videoer, da jeg elsker at lave film. Jeg laver en årlig familiefilm for os selv, som har givet os mulighed for at dykke ned i de gamle tider, mens vi hygger i sofaen med vores børn.


Og jeg har lavet bryllupsfilm og masser af andre slags, dog er det et dyrt produkt når man sælger det f.eks. til et brudepar, som så skal købe det oveni bryllupsbilleder. Jeg kan godt forstå at det overstiger budgettet af de fleste og folk heller ikke kan undvære bryllupsfotos.


For et par uger slog det mig så: Hvorfor ikke tilbyde en kort film om det tætte bånd der er mellem familier? I stedet for billeder?


Mor og mig var et nyt produkt

Fordi jeg havde det nye produkt "Mor og mig" startede jeg med en mor og hendes barn. Jeg plejer at levere en dokumentation af den stille stund med hygge og nærvær på billeder -men nu video i stedet for billeder.


Pinsekonkurrencen skulle hjælpe mig med at finde en mor med et lille barn, som havde mod på at mødes en sen aften til "golden hour", hvor jeg ville optage dem i en lille times tid og fange det skønne aftenlys.


Og det var Stine med datteren Saga, som vandt konkurrencen.


Vi mødtes en fredag sen aften kl. 20:30 her ud hos os i Gedved, nær Horsens og så gik vi bare i gang. Det var en dejlig oplevelse, vi havde været meget i kontakt før pga. vejret, tøj til mor og barn og da vi mødtes føltes det næsten som om vi kendte hinanden. Selve sessionen gik så nem og det var virkelig en super god oplevelse.


Fordele ved en videoshoot:

- Det er meget mere afslappet

- Der er ingen opstilling i det, på nær af lidt guidance af fotografen

- Man kan høre lyd og se mimik på en video som ellers er "frossen" på en foto

- En video vinder lige så meget værdi, jo flere år der går

- Ungerne elsker at se film, især når de handler om dem selv.


Det er for resten ikke kun mor og barn der kan få sådan en session. Det kan være

- familier

- kærester - ægtepar - gravide - og alt der drejer sig om kærlighed kan dokumenteres på denne måde.


Se filmen her


37 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427