• eva

In-home livstil fotosession "Newborn" (Livstil fotograf Eva Walther Horsens)Jo oftere jeg gør det, jo mere vil jeg det. Newborn in-home session hjemme hos kunder. I de tryggeste omgivelser. Om det er nyfødt eller ny kærlighed, en familie eller bare en enkel person, det er lige meget. Den måde sådan en fotosession bliver gennemført ligger meget mere i min natur end klassiske (opstillede) portrætter.


Jeg vil gerne fange ægte øjeblikke, livets detaljer og stemingen der er omkring situationerne. Det er anderledes hver gang og jeg elsker det. Jeg fotograferer næsten kun med naturligt lys, som for det første giver denne her "moody" stil som jeg elsker, men også fordi det ser mest naturligt ud.


Spillet mellem skygge og lys giver noget interessant og jeg øver mig hver dag i at fange hverdagssituationer på en emotionel måde. Heldigvis har jeg min egne børn til at rende efter.


Det er Emotional Storytelling.

Det er at dokumentere livet, som det er. <3


Husk at dokumenter milepælene - de kommer aldrig tilbage. Men få i det mindste din familie dokumenteret en gang om året, du kommer til at fortryde det en dag, hvis du kun har iPhone billeder at kigge på.


Længere ned kan du se forskellen mellem iPhone billede og et billede i høj kvalitet i det rigtige lys.


Men først et par indtryk af ham her lillegutten, som gjorte at mit hjerte blev fyldt op med "nååååhr" og "ihhhh hvor sød" tanker hele vejen igennem. Og det holdt faktisk meget længe.
Forskel mellem mobiltelefon og et billede taget af en fotograf - som viser detaljerne som lanugo hår, fingernegle, navle osv.71 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427