• eva

Husk at sænke farten...

2018 har været et fantastisk og meget travlt år. Jeg har både arbejdet 30 timer om ugen i Århus, men også ved siden af i min lille forretning som fotograf med fokus på øjeblikket. Tilbagemeldingerne har været meget positive og jeg føler, jeg er på en rigtig vej. Men jeg kunne også mærke, at jeg havde brug for et pusterum, og tog derfor fri mellem dagene, lige som manden min. For at finde ro herhjemme mellem dagene. Og vi har kørt så meget ned i gearet som muligt.


Vi holdt juleaften helt for os selv, kun os fire for aller første gang. Det gav et overskueligt lavt antal gaver og vi fik tid til at mærke hinanden i vores kernefamilie.


December måned er altid en vild måned for os med vores første fødtes' fødselsdag lige op til jul og så selve julen og derefter nytår. Udover det sker der jo også en million andre ting i december måned - så vi skulle trække vejret og holde igen. Fokusere på at vi i dag alle er raske - som er det vigtigste i vores liv.


Vi havde tid til leg, samle lego, dans & sang, tumletimer, historier, besøg hos rampen med skateboard og løbehjul, men også vinter bål i haven.


Jeg glæder mig til 2019 og håber, alle har haft en dejlig jul.


31 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427