• eva

Hello Miss Liva - og tidens værdi (familiefotograf Gedved Horsens)

Tiden er vores største fjende men den kan også være vores bedste ven, hvis vi bruger den rigtigt.

Lige for et stykket tid siden gik det op for mig at tiden betyder alt. Ikke kun i vores liv, i vores familier i vores arbejde. Når der er pres på, så bliver fornemmelsen dårlig og ingenting virker.Kender du det ikke også selv? Du har aldrig tid og skal lige ordne flere ting ad gangen, og så går alting bare galt.


Sådan gik det tit for mig i vores familieliv for ikke så længe siden. Jeg løb hele tiden for at være hurtigere og nå flere ting ad gangen. Og glemte hele tiden noget. Og så brændte kagen på for jeg skulle bare lige ud og ordne noget andet imens og ville ikke tage mig tiden for at stille uret - og så kom jeg fra det og lugten af den der brændte kage fik mig til at storme i køkkenet, håbende om at se om jeg kan redde den. Det kan den for det meste ikke.


Min pointe er, at hvis vi ikke tager os den tid til de ting, der er vigtige (og det er en kage til børnehavens forældremøde sørme da!), så bruger vi tiden forkert. Det gælder livet som mor, kone og som familiefotograf, hvor jeg lige bygger min forretning op nær Horsens. Her skal jeg passe på, at jeg kører det bæredygtigt for mig selv - jeg er jo sådan set min eneste og vigtigste ressource.


Især forældre med små børn skal have tid. Men det skal fotografen også hvis det skal give gode billeder.

Under en fotosession med små børn eller en baby er jeg absolut imod at man kører det på så kort tid som muligt. Jeg har på det sidste haft et par sessions med små babyer omkring de 11/12 uger, hvor det gik op for mig, at tiden gjorde at vi fik de billeder vi ville - og flere.


Vi starter altid med fotograferingen af de billeder forældrener har i hovedet. Fordi her vil vi jo gerne opnå en glad baby, selvom det ikke er det, jeg i første omgang går efter som familiefotograf. Jeg går efter ægte øjeblikke som jeg fanger med mit kamera. Nogle af dem kan du se nedenunder af skønne Liva og forældre.


Forældrene henvendte sig og ville gerne have nok tid - og det elsker jeg. De ville gerne at det foregår stille og roligt derhjemme og at jeg også dokumentere en amning og bare dem sammen med deres kære datter.


Babyfotografi indeholder så meget mere for mig, end det perfekte smil og store øjnene. Det er det tætte bånd alle har med hinanden. Det er følelserne af den tid der kommer frem med en lille baby i den første tid. Og her stiger værdien af billederne med hvert år der går.


Når en mor bliver helt rørt, så har jeg først gjort mit arbejde godt.

Netop de her lange 2-timers sessions, hvor vi altid fangede nogle af de bedste billeder i sidste del af den tid vi havde sammen under vores fotosession gør, at man kan komme helt omkring baby og forældre.


Tak til Livas forældre.

Jeg er så glad for kunder som jer, som ser det jeg ser. Tak fordi I var med på det hele. Tak for en skøn eftermiddag med en vidunderlig lille pige og tak for en extraordinær god kaffe. ;)


Vi er alle i samme båd, uanset havd vi har gang i, så lad os alle sammen køre ned i gear, 1 ting ad gangen er nok. Det er faktisk mere effektivt ikke at rode i for mange ting ad gangen - vi tror jo det modsatte. Hvis du fokuserer på en ting ad gangen, så glemmer du ikke så meget undervejs, så spilder du mindre tid til at sætte dig ind i de forskellige emner hver gang du afbryder dig selv og du føler mere ro i kroppen og dit sind. Både privat og på arbejde.


Jeg arbejder stadig på det, jeg vil helst stadig gerne have 10 bolde i luften og det stresser underbevidst rigtig meget. Men man kan da blive en lille smule bedre hver dag, ikke?


Rigtig god weekend når I når dertil.

Eva94 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427