• eva

Gravid fotografering og fødsel på samme dag (Gravidfotograf Eva Walther Horsens)

Jeg glemmer aldrig denne formiddag i skoven med Nadja & Martin. For det var ret vildt.


Ønsker & tilbud = MATCH.

Nadja havde fundet mig, fordi hun ønskede en gravid fotografering sammen med sin mand, og derefter en nyfødt fotografering, nar baby var født. De to var lige blevet gift, og ville gerne i første omgang foreviges den flotteste strutmave. Det bedste - ønsket inkluderede at far var med på billederne. Jeg kunne allerede mærke, at vi var et match ved allerførste kontakt.


En ny familie på vej.

Hver gang jeg møder par som de to, føler jeg mig sat tilbage til den tid, vi ventede vores første barn. Det er så stort og igen, lige som med fødslerne, har jeg selv ikke særlig mange billeder fra den tid. Og desværre næsten ingen sammen med min mand og maven. Hvert par jeg kan skabe

disse minder for, er en sejer.
Uopstillet og intimt.

Jeg står for gravid fotografering, på en uopstillet måde. Jeg kommer ikke med noget ekstra tøj og særlige kjoler. Jeg guider den gravide, men hun skal være iklædt det tøj, hun har det bedst i og føler sig tilpas i. Det er meget vigtigt for mig, at billederne bliver emotionelle, ægte og de skal først og fremmest afspejle parrets kærlighed i denne spændende tid. Jeg vil dokumentere livet for dem, som det er.


Sygdom kom i vejen.

Da jeg så selv blev syg, kunne vi ikke gennemføre vores gravid fotografering i første forsøg og måtte skubbe det til et senere tidspunkt. Og så?


Så kom Corona.

Især i de her svære tider med Corona etc. (som var lige i starten af den kritiske fase på det tidspunkt) tog vi så alle anbefalinger meget seriøse og tog ud i skoven. Det skulle gerne ske indendørs, hjemme hos parret, men det lavede vi om på, for at sikre os i forhold til Corona.En meget beslutsom vordende mor.

Da vi mødtes lidt i 10 denne skønne morgen, fik jeg at vide at der var sket noget vandafgang allerede. Wauw altså. Vi kunne regne med, at der ikke gik mange dage, inden baby skulle blive født. Og ja, godt vi nåede det. Det vidste sig nemlig, at denne fødsel ikke skulle tage særlig længe efterfølgende.Baby kom til verden samme dag sen eftermiddag.

WAUW. Da jeg leverede billederne fra vores gravid fotografering kun et par dage senere, fik jeg så at vide, at baby var født. Og det regnede jeg da også med, men at det var samme dag, som vores shoot - det er crazy.


Jeg synes det er den sejeste historie, jeg har dokumenteret i lang tid.


KÆMPE tillykke med den lille ny.

Så igen, KÆMPE tillykke, seje Nadja og kære Martin. Det er så stort, og fantastisk, at I nu kan kigge tilbage på de her minder, som blev skudt på selve babys fødselsdag. En sjov historie at fortælle sine børn og børnebørn. <3

Er så klar, til næste kapitel og glæder mig til at se jer og forevige baby for jer så snart vi har knækket Corona. <3 Pas godt på jer selv i mellemtiden.


Tak fordi jeg må dele jeres billeder her.
114 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427