• eva

Forening for Danske Fødselsfotografer 2020 Kick-off (Karina, Lili, Nataly, Eva)

Lad os løfte i flok.

En fantastisk solrig søndag i januar, mødtes jeg med mine tre fotografkollegaer fra hele landet, som også er mine bestyrelseskollegaer.


Odense er midten for os.

Vi mødtes i midten i Odense til "Kickoff 2020" og planlægning af marketingstrategi for vores Forening for Danske Fødselsfotografer. Det er Karina Frausing Bennedsen, Lili Boesen og Nataly Dauer som giver arbejdskraft og sparring til drift af vores Forening, så vi kan afmystificere Fødselsfotografering her i Danmark.


Det er vores fælles mission, det brænder vores hjerter for. Og det giver ekstra power.


Karina arbejder til dagligt som børnefotograf i Esbjerg, Lili og Nataly er livsstilsfotografer og Doulaer fra København. Og jeg sidder som livsstilsfotograf lidt nord fra Horsens. Vi har alle sammen stor fokus på graviditet, fødsler, nyfødte og børn til dagligt og så forener vi faktisk også fire nationaliteter, som viser, det vi selv ser:


Der er ikke særlig mange fødselsfotografer her i Danmark - ENDNU. Men vi er på vej!


Første gang at vi ikke mødtes "online".

Vores møde var en fantastisk dag, hvor vi faktisk for første gang mødtes fysisk alle sammen.

Hvis jeg elsker en ting, så er det at blande forskellige personligheder og blikvinkler og for skabt noget helt unikt, hvor man vokser udover sig selv sammen med de andre.


Vi havde en mission!

Formålet af mødet var at lægge en slagplan for 2020 samt et fotoshoot af os alle sammen og hver for sig i foreningens konstellation, så vi har lidt materiale til fremtidige avisartikler og vores hjemmeside. For vi skal ud i den danske verden med vores budskab.


Afmystificer fødselsfotografering.


Fire livlige kvinder med hver sin ide.

Vores shoot tog næsten lige så længe som vores forudgående brainstorming og møde på Froggy's Café i Odense.


Og der var mange der syntes, det var mega spændende, hvad vi havde gang i. Fire fotografer med stativ og en masse kameraer i hænderne, i kulden og med meget grin og latter. Jeg kørte helt glad hjem til Horsens, hvor jeg straks fandt et af de bedste billeder frem.

Medlemmer i foreningen.

Lige nu er vi os fire som de første officielle medlemmer som delvist også arbejder som back-up fotografer for hinanden og vi har udover os fire også et første medlem som kom til som første officielle medlem i oktober efter vi åbnede op for medlemmer. Og det er Julie fra Fødselfoto.


Der er flere på vej.

Og der er altså flere medlemmer på vej, som jeg har været i kontakt med allerede.


På vores hjemmeside www.danskefoedselsfotografer.dk henviser vi så til vores meldemmer delt i regioner, så kunderne hurtig kan finde deres fødselsfotograf tættest på dem. Og en oversigt over medlemmerne findes også på vores officielle Facebook side https://www.facebook.com/ForeningforDankseFoedselsfotografer/.

Hvis vi kan blive 10 medlemmer i 2020, så køber jeg en stor flaske champagne og vi mødes alle sammen slut 2020.


Vi glæder os til et spændende 2020 og håber, du vil følge med. Hvert like og deling hjælper. Du kan følge os her via Facebook:

www.facebook.com/ForeningforDankseFoedselsfotografer


Her kommer lidt flere billeder fra dagen.
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427