• eva

Film om Fødselsfotografi (Forening for Danske Fødselsfotografer)


Det her er meget stort for mig.

Det var noget, jeg drømte om, og nu er det GJORT.

Vores film om fødselsfotografi er ude og skal deles med alle, jeg og du kender. Vil du hjælpe med det?


Sidste vinter slå det mig, jeg skal være fødselsfotograf. Jeg anede ikke, hvordan det kunne fungere logistisk, jeg kendte ingen, der rigtig vidste, hvad det var, og jeg tog første kontakt, til en Doula jeg kender personligt.


Der var en vision og et drøm om, at bringe det til Danmark, da det er stort i flere andre lande. Og jeg tror på, at det kommer til Danmark.


For at sparre oprettede jeg en Facebook Gruppe for Danske Fødselsfotografer, hvor jeg indtil i dag har samlet knap 50 fødselsfotografer, som jeg delte mine ideer om en forening, om filmen og mere med. Herud har der været de her tre skønne kvinder, som ville hjælpe mig med at arbejde på at bringe det til livet. Lili Boesen og Nataly Dauer fra København og Karina Frausing Bennedsen fra Esbjerg. Tre fantastiske fotografer, kvinder og mødre, som brænder for det her, lige som jeg gør.


Jeg vil også gerne takke Lili, Nataly og Karina for jeres indsats, bidrag, arbejde, tålmodighed og jeres samarbejde med mig. Jeg er utrolig glad for, at jeg fik lov til at møde jer.


Siden foråret har vi fire så arbejdet på, at producere en film om fødselsfotografi, fordi vi følte, der er brug for at folk lærer mere om, hvad det egentlig er og kan.


Det var et projekt, jeg havde drømt om siden det havde slået mig, at jeg skal være fødselsfotograf og det er så stort for mig, at den nu er online. Jeg er faktisk lidt høj lige nu, på en rigtig god og sund måde.


Udover filmen har vi også en meget basale hjemmeside klar nu, hvor vi lister foreningens medlemmer som fødselsfotografer, opdelt i regioner. Siden vil vokse med tiden. www.danskefoedselsfotografer.dk


Nu står den på den årlige ordinære generalforsamling, den 27. september, hvor vi træffer yderlige beslutninger om, hvad der skal ske næst. Der er jo meget i, at drive en forening, så vi kommer ikke til at kede os. ;)


Vi har jo alle sammen også vores egen lille forretning kørende, men fremover kan vi faktisk også støtte hinanden, ved at være backup-fotografer for hinanden. Det er nemlig en ting, der gør livet som fødselsfotograf meget nemmere.


MEN lad mig nu bare være lidt høj lige nu. Jeg nyder det. Jeg nyder dette øjeblik.


Se filmen her og del den gerne med alle du kender. Det ville støtte vores forening meget om, at bringe filmen ud til så mange mennesker som muligt.
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427