• eva

Familiefotograf Gedved Horsens - Mini Session / Livstil Session med de to dejlige tøser og forældre

Hvad er egentlig en "livstil session"?

Du har måske hørt det før og spurgt dig, hvad er egentlig en livstil session.


Udtrykket komme fra USA hvor familiefotografer går meget op i at det ikke er opstillet, dvs. der ikke ligger fokus på at alle sidder pænt og kigger til kameraet. Der er meget fokus på at der er bevægelse i billederne, naturlig interaktion, men fotografen guider stadigvæk og giver input hvad familien kan gøre/hvordan de kan interagere. Det er en mere afslappet guided session, end det du måske kender fra en session i et studie.


Vinderfamilien "Snow Session" blev til en "Forårs Livstil Session"

Her kan du se vinderfamilien af min nytårskonkurrence, som egentlig var planlagt som en "snow session". Men desværre var der nul dage med nok sne, så derfor mødtes vi en dag her til forår nede ved en lille å og hyggede os i en halv times tid. Det er så fantastisk hvad man kan få ud af en halv time og jeg er vild med de her to tøser og deres forældre.

Som familiefotograf bliver jeg så glad når familien er helt med på at det ikke behøver at være opstillede scenarier, men vi bare følges ad. Og det var familien her total med på. Dermed bliver det en sjov og god oplevelse for alle.


Det er det jeg mest kan lige som familiefotograf, når jeg er på tur og fotograferer mennesker omkring Horsens og Skanderborg.


Så næste gang skal du ikke engang være nervøs, for du behøver slet ikke i kameraet. Er det ikke fedt?

Vær sammen, vær nærværende, hyg jer og glem helst total mig og mit kamera.


Tak for en skøn søndag eftermiddag alle fire. <3


P.S. Jeg glæder mig sådan til livstil videosession med Stine og hendes datter på 1,5 år, hvor jeg skal fange deres tætte bånd en sen sommeraften på video og lave en lille video i stedet for billeder. Hold øje med resultatet. Måske er det noget for dig næste gang...


28 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427