• eva

Familie session med Bedsteforældre (Livsstilsfotograf Eva Walther Horsens)Den 1. maj har jeg været officiel selvstændig fotograf med CVR nr. og det hele i ét år. Wauw det er gået stærkt. Og det er gået godt.


Jeg er helt glad i maven, mens jeg skriver det her. For det har også været i over et år nu, hvor jeg udelukkende har haft lykkelige kunder. Og man plejer at sige, man kan aldrig gøre alle glad - der vil altid være en utilfreds en ind i mellem. Men det har jeg bare overhovedet ikke lyst til, at finde mig i.


Min service og oplevelsen under shootet vil arbejde for mig.

Jeg har dengang foretaget mig, at jeg vil skrive service med stort S i min lille forretning - selvom det nogen gang betyder, at jeg leverer mere end jeg faktisk behøver. Jeg går nemlig gerne en ekstra mil for glade kunder - det gør mig glad. Og regnestykket er gået op.


Og så var der også de kunder, der var over skyerne lykkelige.

Lige som Vibeke. Hun havde booket mig til at forevige sin lille datter på et par uger i det tidlige forår af 2019. Vi hyggede os i to timer hjemme hos dem (det er svært udenfor med en hel lille ny). Efter jeg havde leveret billederne kom der det vildeste feedback. Jeg blev overvæltet af Vibeke's ord og de står stadig i dag på min hjemmeside under referencer.

Det var dengang, jeg følte, jeg var på den rette vej.

På vejen hjem i bilen efter sessionen hos Vibeke i 2019 følte jeg en dyb bekræftigelse i, at jeg har gang i det rigtige. Og det var samme aften, jeg lavede produktet "Newborn" om på hjemmeside fra at bruge 2 i stedet for kun 1 time på de helt små fremover.


De billeder vi tog på sidste kvarter, det var dem, der var mest magiske. Og de opstod lige, da vi alle sammen troede, nu var vi færdige. Udover det er der en hel anden ro på, når man har to i stedet for en time. Især med en lille ny.


Efterfølgende tænkte jeg meget over min "ideelle kunde" som jeg dengang inde i mit hovedet havde kaldt "Vibeke" og begyndte at arbejde på min hjemmeside. Jeg skulle bare tiltrække sådan nogle som Vibeke fremover.


Det fantastiske feedback vælter ind.

Siden har jeg kun haft den slags kunder, og det gør mig så glad. Det er et lille bånd vi har sammen og det gør mig stolt og glad indeni, at de nu vender tilbage og giver mig lov til at se familien vokse og udfolde sig. Det er helt særligt for mig.


Og ja, så gik der ikke engang 1 år, så hørte jeg fra Vibeke igen.

For nu var lille mus jo lige fyldt 1 år og skulle foreviges på de søde små gåben. Og ih hvor jeg glædet mig, til at hende igen i næste "stadie".


Jeg (incl. mine forældre) er benovet og overvældet over, hvad du har fået ud af en time sammen med os. Denne gang havde jeg en bedre ide om, hvad jeg kunne forvente, men du overrasker og overvælder mig alligevel. Du fanger alt med dit kamera: de uventede, de sjove og, vigtigst af alt, de stille øjeblikke, som går lige i hjertet. Man kan mærke kærligheden.💗 Dine billeder er den skønneste forevigelse, man kan få af sine minder. Jeg er helt høj og glæder mig allerede til næste session, hvor vi skal have min bror og niece med. 😍 - VIBEKE april 2020

Det er nemlig først her efter et års tid, det viser sig, om kunderne virkelig var tilfredse. Det er når "gen-bookingerne" sker. Og det er sket flere gange siden, så jeg ved, det kører i den retning jeg har arbejdet på. Jeg bliver bare ved.


Du kan se et par billeder af Vibekes og den søde pige herned.


27 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427