• eva

Familie på 5 i top humør

For halvanden uge siden mødte jeg denne her skønne familie med deres tre piger. Moren ville gerne have naturlige billeder af dem alle sammen ude i naturen. Vi ramte præcis den time om dagen, hvor det ikke regnede og solen kom fem. Og de var i top humør og med til en afslappet og hyggelig fotoshoot.

Jeg kan ikke understrege nok hvor meget jeg nyder denne slags fotografering. Det er lige, det jeg står for, især de her billeder, hvor de interagerer, snakker og hygger sammen. Det er det, jeg jagter og jeg bliver endnu gladere, når feedbacken kommer, som fra denne her familie. Lige i skabet. Dejlig start på ugen.

TAK til Gitte & familie. <338 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427