• eva

Er det altid dig, der står bag kameraet?

Jeg har altid det problem, at jeg skal bede om at få taget "et billede af mig" da jeg ellers altid er bag kameraet. Der er serier af billeder af mig og min familie på ferie, hvor man kunne tro, jeg var ikke med. ;) Det er ærgerligt om et par år.


Derfor har jeg fået min Kollega Sidsel til at tage billeder af mig, og ja, jeg synes det er grænseoverskridende. Men gud, hvor blev jeg glad for dem. Det er vigtigt, man finder en fotograf, som man har det godt med, for at få det bedste, og mest afslappede resultat. Jeg syntes, det lykkedes her.


Kontakt mig, hvis det pludseligt er gået op for dig, at du har samme problem. Vi finder et sted udenfor i

naturen, og så tager det en times tid og du har en "update" af dig selv, som du bliver utrolig glad for.


Tilbud: Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev på min hjemmeside, kan du spare 20% på din første portræt session med mig. Det gælder kun "Single eller Par Portræt", ved tilmelding til nyhedsbrevet i juni måned og booking i 2018. Bare giv lyd.


Du kan læse om denne slags session her.

Rigtig god weekend!

Eva


32 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427