• eva

En fin artikel om min virken som fødselsfotograf (Eva Walther & vistartersgu.dk)Min mission er at afmystificere fødselsfotografering i Danmark indenfor de næste 10 år.


Den 19. januar mødes vi med bestyrelsen i Foreningen for Danske Fødselsfotografer og lægger en slagplan for 2020.


Men også personligt arbejder jeg på det hver dag for, at vi kommer tættere på målet.


Hvis jeg kigger på de store milepæle vi dokumenterer i dag på en timeline, så ser det sådan her ud.


Der er et stort sort hul. Fødsler mangler. Og det forstår jeg ikke.


Vi lever i en verden, hvor Influencer viser sig offentlig på de mest sårbare måder på blogs, Facebook og Instagram, men vi vil ikke forevige livets største øjeblikke - fødsler af vores børn - til vores hel egen minde?


Det kan ikke passe.

Vi går glip af noget stort her.


Thomas La Cour fra www.vistartersgu.dk har sat så fantastisk gode ord på det, som jeg fortalte ham under vores møde i starten af januar. Jeg kunne mærke, at jeg bare sprudler ud med info, hver gang nogen har lyst til at høre historien og min mening om det hele. <3 Og det havde Thomas.


Læs hans artikel her. Og husk, hver like og deling hjælper mig med min mission som fødeselsfotograf her i Danmark.


Klik på billedet for at læse artiklen.

(http://www.vistartersgu.dk/hun-dokumenterer-livets-begyndelse/)


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427