• eva

En dansk sommerferie historie (Livstilfotograf Eva Walther)

Den næste sommerferie, det er det vi alle venter på. Endelig er det slut juni og der er kun et par dage tilbage. Vi er alle trætte efter det første halvår og glæder os til at slappe af og hygge os.


Jeg har siddet og reflekteret over sommerferien og jeg synes jeg har lært meget igen, om mig selv, om mine børn, om min mand og om hvordan vi bedst muligt planlægger vores ferie for at gøre den endnu bedre næste gang. Vi var kun i Danmark i år, da vi havde været i Thailand i april måned, så vi skulle bare hygge os og håbede på godt vejr.


Når hele familien pludselig sidder på hinanden 24/7 så kan der gå rod i både rutiner og stemningen. Børnene er ikke vant til at kede sig, da de "bliver underholdt" eller "vejledt i hvad de skal næst" næsten konstant i deres hverdag. Og de voksne skal pludselig nå alle mulige projekter, der har ligget på on-hold i lang tid fordi det ikke kan nås i hverdagene. Og det kan mærkes når de første dage i ferien ikke skal ske noget.


En learning fra vores egen sommer og min egen hel personlige tanker

- den første uge vil gøre os godt at komme ned i gear i kernefamilien inden de store planer fremover. Og det vil jeg planlægge efter i fremtiden. Vi skal lige få den tid det tager at falde til ro, trække vejret og komme tilbage til "os fire". Vores drenge har i den grad brug for at komme hjem i folden og det vil jeg respektere fremover.


Det er vigtigt at der er tid til at alle kan komme "in the groove" og standser og trækker vejret. Det nytter ikke noget at ødelægge dagsrytmen endnu mere, ved at få dem for sent i seng og dermed forkorte lunten med hver dag der går. Jeg føler det er i den grad min opgave, at sørge for, at mine børn får den ro og den søvn de har behov for. Og at de kan komme til at kede sig. Der er ikke noget bedre end at finde på en fantastisk leg ud af kedsomhed.


Hvordan gør I? Har I et program hele tiden? Eller trives I med at være hjemme det meste af tiden og får det bedste ud af det?


Det der virkelig er imponerende er, at vores børn lærer os hver dag noget nyt om os selv. De er så gode til at blive ved med at "fortælle" os, hvad vi selv kan blive bedre til at det nogen gang er skræmmende. De kender os på en måde næsten bedre, end vi kender dem.


Her kommer et par indtryk af vores ferie her i Danmark, det er så fantastisk flot et land.

Jeg kunne næsten ikke lægge kameraet fra mig.


Jeg er ved at øve mig meget i stilen "Emotional Storytelling" og jeg går efter en lidt mere moody stil. Er blevet meget tilfreds med billederne og kommer til at bruge mange af dem som baggrund på min skærm og får dem selvfølgelig printet. Vi har lige opdateret vores familie billede væg herhjemme og der er et par stykker der godt kunne fortjene en plads, selvom vi ikke engang fik et "klassisk" billede denne gang, hvor vi alle er med på.
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427