• eva

Elsk mere, døm mindre!


Sammen med Mette Bust-Hansen (t.v.)

Jeg vil gerne dele dette projekt igen, da jeg synes det er noget vi konstant burde holde fokus på. (Jeg kunne ikke finde ud af hvem fotografen var, derfor mangler fotocredits).


Jeg var sammen med mange andre fantastiske mødre med til dette projekt i starten af 2016, da Mette Braskhøj Bust-Hansen (sammen med mig på billedet t.v.) og hendes partner Michelle søgte mødre der ville stå ærlig frem for at gøre opmærksom på at forskellighederne i familierne er gode og at vi skulle støtte hinanden i stedet for kæmpe imod hinanden.Dette projekt fandt sted, da min søn var ca 8 mdr gammel. Fra da han var 12 uger og frem til dette projekt sov han kun 45 min eller 1 time i træk - både nat og dag og jeg havde udviklet en ret alvorlig søvnforstyrrelse som jeg ikke kom over i længere tid efter. Og det værste var, at jeg følte mig konstant utilstrækkelig for ikke at fungere ”ordentlig” eller "som jeg plejede med vores første barn".


Denne tid har ændret mit liv på mange måder. Jeg var ikke mig selv, havde ikke noget socialt liv og følte mig alene og ikke i stand til at holde familielivet oppe at køre. Heldigvis viste manden min mig dog dengang, at vores forhold trods alt var stærk nok. Det er jeg i dag stadigvæk taknemmelig for.


I dag har jeg det godt, men det krævede et stykke arbejde for at have det okay med at sige nej og prioritere mig selv igen. Dengang var det rigtig svært for mig og jeg kunne ikke finde ud af det.


Lad os lytte, være åbne og støtte hinanden! Det gælder alle men først og fremmest altid en selv. Det er meget vigtigt.


Her er linket til Facebook Siden hvor den var blevet offentliggjort i sommer 2016.

https://www.facebook.com/400194296706044/posts/1211209785604487/

48 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427