• eva

Early Rise Minisession på vejKom frisk til min næste Minisession en tidlig morgen i august. Du kan læse mere om den her på min hjemmeside. På dagens dato har jeg stadig 2-4 ledige pladser, men de plejer at være væk hurtigt.

Jeg ville glæde mig til at fotografere dig eller din familie. <3


Det siger Heidi, en tidligere kunde af min Minisession i Maj.


"Vi følte os som en stor opgave, at vi skulle fotograferes 2 voksne, 1 baby og 2 hunde i skoven, men det er blevet så fantastisk flotte billeder, der er lige som vi ønskede os. Vi glæder os allerede til at vores datter skal fotograferes i efteråret, for vi ved allerede, at de vil blive så naturlige, skarpe og lige i vores ånd, intet opstadset."


14 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427