• eva

Dianna & Michel om deres oplevelse med fødselsfotograf Eva WaltherI dag måtte jeg besøge Dianna & Michel, som havde inviteret mig med til hjemmefødslen af deres lille datter sidste efterår. 🤩


Det er så fantastisk at følge med og høre dem fortælle om oplevelsen med mig som fødselsfotograf, men også at se lille pigen, som vokser alt for hurtigt. Det noget af det bedste, at følge med efter man har været fotograf til en fødsel.


Se og hør hvad de to synes om den dag, jeg fulgte dem i 14 timer med mit kamera for at dokumentere en af deres største oplevelser i livet - på både film og foto. <3 Tak for jer. <3Du kan læse en blogartiklen, hvor du også kan se flere billeder af hjemmefødslen her.  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427