• eva

Det gør godt at gøre godt

For lidt siden var jeg med som sponsor for et event, der løb af stablen torsdag, den 25. oktober. Det var et Ladies Circle Horsens InterCity-møde i Håndværkerforeningen med 150 deltagere. Et af formålene med mødet var at indsamle penge til Headspace Horsens, og det var en stor succes. Headspace Horsens er en af de 18 klinikker, som findes her i landet, hvor børn og unge gratis kan komme og tale med en om deres problemer. I Headspace kommer der mange forskellige unge, som har behov for at snakke om alt fra problemer med familien til mobning, lavt selvværd, angst eller noget helt femte.


Jeg blev spurgt af en af mine tidligere, meget glade kunder, om jeg vil være med som sponsor til lotteriet, og det ville jeg gerne. Det giver så meget mening, det Headspace gør, så jeg gik straks i gang med at forberede min sponsorgave. Og det var så moren til den søde gut på billederne nedenunder, der vandt mit gavekort.


Vi indløste den så her i sidste weekend. Og selvom det var en meget kort fotosession på kun30 minutter hjemme hos ham (normalt tager man sig min. en times tid til så små børn), fyldte det min kop op. <3 Den lille fyr mindede mig meget om min førstefødte, og jeg kunne se en dejlig og fræk dreng bag en lidt genert facade. Jeg kørte fra familien med et stort smil på læben.


Og jeg er ekstra vild med resultaterne, og det er hans forældre også. Og som jeg skrev før, er det DET der driver mig. Der er ikke noget bedre end glade kunder. Og jeg gør gerne en ekstra idsats for at det bliver en oplevelse som kunderne gerne tænker tilbage til.


Glædelig jul til familien og alle jer andre.

Jeg glæder mig til 2019!


Disse billeder er taget en hel almindelig søndag, i familiens hjem, uden extra lys og det var faktisk en ret mørk december eftermiddag. Denne slags billeder er lige mig. Selvom det er lidt opstillet, så fik han bare lov til "at være" og lege og pjatte. Det er øjeblikke der er fanget på billederne, jeg har også fanget et par stykker, hvor han græd og blev trøstet af mor. Det er ikke umiddelbart billeder man forventer at få leveret, men tro på mig, hans mor bliver super glad for dem, jo mere tid der går. Det er en minde for evigt.


Book en session til et afslappet møde med autentisk resultat. Book her

129 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427