• eva

Bryllupsfotograf Horsens - Camilla & Lars - et perfekt sommerbryllupJeg holdt øje med vejret mange dage før, for vi havde en plan om de fineste udendørs billeder efter kirken og det krævede altså godt vejr. Ideen var at standse nogle steder på vej til feststedet og få taget noget afslappede billeder ved en margueritrute på vej til Odder. For mig so fotograf er det vigtigt at vi har en plan som alle er glad for og en plan B, hvis vejret nu ikke spiller med. Og det havde jeg, men heldigvis var det ikke nødvendigt.


Det var en helt fantastisk dag med solskin og de flotteste skyer på himlen. Det var det jeg var optaget af inden jeg så bruden. Men da hun kom, så var jeg faktisk ret ligeglad med vejret - WOW. Da hun ankom med sin far blev hun ventet af deres to store drenge, som var iført det samme tøj og skulle gå efter hende inde i kirken.


Som bryllupsfotograf render man altså. Det er hårdt arbejde både fysisk og mentalt. Men det er fedt og det er meget spændende. For der skal fanges alle udtryk, helst på samme tid: Gommen som venter spændt inde i kirken, de sidste gæster der tager plads i kirken, gæsterne, bruden der samtidig ankommer udenfor, begge ansigter når de ser hinanden for første gang. Det er et stort ansvar, intet må gå galt for hvis, så ødelægger man altså minderne for et ægtepar som kommer til at være ked af det resten af livet. Og det tager jeg meget seriøst.


Derfor har jeg to kameraer hængende på mig med forskellige linser på, det ene indstillet til at kunne fange i dårlige lysforhold, da ingen vil irriteres af en blitz i en kirke og den anden indstillet til udendørs for at blive endnu hurtige til at fange de mange forskellige øjeblikke. Der er noget magisk over det.


Når orgelmusikken starter så bliver det altså virkelig alvor. <3 Og så er det lige som man blinker med øjnene en gang og så er det hele over.


Jeg måtte kun tage billeder i kirken mens der blev sunget og mens de gik op og ned ad kirkegulvet. Men jeg snød en lille bitte smule og trykkede ca. 3 gange selvom jeg ikke måtte. Jeg kan da ikke mangle det første kys og det med ringene? Heldigvis har mit kamera silent mode. ;-)


Jeg ved at brudeparret nød vores session og kunne slappe af, som jeg synes er det mest vigtige.


Det må være vildt så hurtigt en dag flyver forbi når man har forberedt og glædet sig i så lang tid op til.


Netop derfor er det godt at have en fotograf der er dedikeret til opgaven. For onkel Carsten tager måske også gode billeder, men når han først har fået lidt snaps og øl så glemmer han nemt kameraet og så kommer der til at mangle en del.


En bryllupsfotograf leverer en afstemt visuel og meget smuk fortælling af dagen uden huller. Så kan brudeparret være i nuet og genopleve det hele senere hen - igen og igen.


Og som jeg altid siger, værdigen af professionelle, gode billeder stiger med hvert år der går.


Jeg Camilla & Lars fra hjertet alt det bedste og håber I får et sundt og langt liv sammen med jeres skønne drenge. <3


Eva72 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427