• eva

Boyum IT cykelevent "Energy for Life" - Event film (Eva Walther)

I maj måned bookede min arbejdsgiver mig, som har givet mig et års orlov for at bygge min fotograf forretning. Jeg skulle optage et event som blev afholdt for at inspirere medarbejderne til at motionere og holde sig i bevægelse dagligt.


Det var et cykelevent sammen med et par af Team WAOO's cykelrytterne og hvorefter både rytterne og medarbejderne med alle slags cykler tog af sted for at cykle en tur sammen.


Jeg har lavet film for Boyum mange gange efterhånden, både til firma events, men også en HR image film. Det er skønt at vide, at jeg er velkommen igen næste forår, hvis det nu skulle være mit ønske.


Se filmen her.


"Vi hyrede Eva til at indfange stemningen fra et internt arrangement hos Boyum IT og til at dokumentere og vise en del af vores interne kultur. Vi var meget tilfredse med arbejdet og resultatet. Eva forstår at formidle den gode stemning fra arrangementet igennem video og billeder. Hun har en professionel tilgang og er super nem at arbejde sammen med. Vi kan give Eva de varmeste anbefalinger." - Nadja Frieddrichs Boyum - VP Marketing & HR

Boyum kan stærkt anbefales som arbejdsgiver, så hvis du søger et job inden for IT, tjek ledige stillinger her https://www.boyum-solutions.com/about-us/careers-at-boyum-it/

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427