• eva

Bine & Jakob - Årets sidste bryllup -Gråsten Slot (Eva Walther bryllupsfotograf Horsens)

Årets foreløbig sidste, men utrolig skønne bryllup skete den 12. oktober, hvor det her skønne par havde booket mig for at dokumentere velsignelsen i Gråsten Slotkirken, gruppebillede, familiebilleder og parbilleder efterfølgende udendørs i slotsparken.Vejret havde ikke været særlig godt dagen op til brylluppet og jeg havde købt transparente paraplyer, det var koldt og ubehageligt vejr, men da jeg ankom ved kirken om eftermiddagen var solen der endda nogen gang og som det er så tit - der kom ikke en dråbe regn hele den tid, det var vigtigt.Gæsterne havde - i stedet for ris - taget små sæbebobler med til efter kirken, som jeg synes var en fantastisk ide. Fra tidligere bryllupper ved jeg, at det kan være så ærgerligt med risen, der sætter sig i brudens hår, og folk går også tit ret meget amok med ris - så det var en dejlig afveksling og giver udover det også fantastiske billeder.En lille fun fact: Alle bryllupper som jeg har fotograferet indtil videre, var for par, der havde børn i forvejen, så der var altid tid til skønne familiefotos med lækre børn. Og det viser også lidt, hvordan ting foregår i Danmark. Det er helt okay at gøre det i denne rækkefølge og der er MANGE der gør det sådan. <3
Den første booking jeg har fået ind, fra et par uden børn i forvejen, det er næste år, den 10.10.2020. Jeg glæder mig allerede rigtig meget.


Det bliver spændende at se, om stemingen bliver endnu mere "forelsket", da jeg synes de par jeg har mødt indtil nu har været MEGET søde og virkede stadig rimelig forelsket. -> Men jeg har jo også en teori om, at man godt kan blive nyforelsket, når man får barn sammen, det er dog en anden historie, som mere falder under kategori fødselsfotografi. ;)


You never know, jeg synes i hvert fald det er en ære, at dokumentere kærligheden i alle variationer. Det er fedt, at være vidne og det er utrolig skønt at tænke, at mine billeder kommer til at stå i mange hjem i årevis og bliver vist og kigget på igennem generationer fremover. Jeg elsker at levere minderne på billeder, så brudeparrene også kan huske de små udover de store øjeblikke under deres bryllup.Bring it on bryllupssæson 2020. Der er stadig et par ledige weekender og det er vigtigt at vide, at I min kalender bliver det snart ikke så nemt at booke bryllupper ind, da jeg specialiserer som fødselsfotograf her i Midtjylland, dvs. der kommer til at være længere perioder booket, hvor der ikke er plads til så meget andet.


Se flere billeder i mit bryllups galleri her.

Book dit bryllup ved at sende din forespørgsel til eva@evawalther.com.

42 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427