• eva

Beklager, hun har lige født, men du kommer bare! (Eva Walther fødselsfotograf Horsens)

Måske har du læst om denne her tidlig morgen i november på min Instagram - hvor jeg trods alle anstrengelser ikke kunne nå ud til de vordende forældre til tiden, fordi baby havde så travlt med at komme til verden, at det blot tog halvanden time.


Jeg vil dog altid også gerne fortælle om mine oplevelser som livsstilsfotograf her på min blog også, så jeg beklager hvis du har læst det her før, men så må du bare kigge på billederne i stedet for, som også nogen gang siger mere end tusinde ord. ...
En kold og tidlig november morgen klokken 04:02 ventede jeg på elevatoren på et hospital i Syddanmark for at dokumentere endnu en fødsel. Jeg var træt men spændt og ja også lidt nervøs - da min mobiltelefon vibrerede i lommen. Jeg modtog den slags sms fra far, ingen fødselsfotograf ønsker at modtage:


"Beklager, hun har lige født, men du kommer lige ovenpå, vi er stadig på værelse nr. 2".


Og det er præcist det, mange af de forældre, jeg taler med, er bekymrede for:

"Hvad hvis du ikke kommer i tide - hvad nu hvis det bliver en hurtig fødsel, og du ikke kan dokumentere vores fødselshistorie? "

Dette spørgsmål er en vigtig del af hver formøde med vordende forældre, hvor vi matcher forventningerne. En naturlig fødsel er uforudsigelig, og jeg fortæller altid mine klienter under vores første personlige møde, hvor vi snakker om ønsker, bekymringer og forventninger, hvad der kan ske under processen - så vi alle er forberedte og ved, hvad vi kan forvente i de forskellige situationer.


Ja, jeg misser måske den selve fødsel. Men her er et stort MEN.


Men kun fordi mor havde født før jeg ankom sidste gang, var hele processen jo ikke forbi. Jeg blev hos dem i de første timer direkte efter fødslen og fangede deres første hello's, deres første berøringer, deres første knus, den første amning, vejning, måling, deres we-did-it-øjeblikke og så meget mere.


De første par timer er magiske, de går så hurtigt over og kommer aldrig tilbage.


Og en meget vigtig forskel ligger i alt dette. Disse billeder inkluderer også farmand, som ikke skulle tænke på at få taget de her billeder mor ønskede så meget, men i stedet kunne være i nuet sammen med sin kone.


Der mangler nogle billeder af selve fødslen fødsel, men hey, i sidste ende er der en "ny familie" med en fantastisk og hurtig fødsel, en sund ny baby og masser af billeder at se tilbage på.


Resten betyder ikke noget. Det betyder bare ikke noget.

Og det har mor faktisk bekræftet. ;)

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427