• eva

Bagved kulisserne - med min makker Theodor

Når jeg gerne vil øve mig ved at tage portrætter af mine egne børn, så ender det ikke tit i en succes, nej det kræver event & action foto skills - intet står stille. Det er en helt anden sag.


Men, så har I set lidt af Theodor de sidste par måneder, efter han er kommet til verden. Det er fordi hans mor er en af mine bedste veninder. Og hun har givet OK for at jeg hygger mig omkring ham med mit kamera, mens vi ses - for a øve mig på sådan en lille bitte en.


Det er fantastisk at knipse ham lidt hver gang vi ses til kaffe og han gør det altså nemt for mig.

Her kan du dog se, at han måske også tænker:

"Hm, har du det sorte ting med IGEN? Skulle I ikke have kaffe mens jeg snupper så lidt mælk?"

Og ja, også det.


Men uanset hvad, så gør han det altså lige som om han har gjort det tusindvis af gange i et tidligere liv. Det er næsten for nemt. ;) Men jeg er klar over, at med tiden kan det være at det ikke fortsætter med at han gider at stå model.

Imens nyder jeg det, som det er. Og det er dejligt. Tak for lån af lækkermåsen.

BEFORE

AFTER

29 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427