• eva

1. børnehavefotografering er gennemført - det var med stor glæde (Børnehave Fotograf Horsens)
2 ud af 3 børnehavefotograferinger i år er gennemført og det var igen en stor glæde for mig at dokumentere de små skønne mennesker i deres naturlige omgivelser mens de går i børnehave. Hvert barn på sin måde. Jeg elsker muligheden at følge dem lige i det, de har gang i.


Nogle ønsker bare at snakke lidt og fortsætte med det de laver, andre har en posering klar, de næste vil klatre op i et træ og de næste råber: "Du må gerne tage mit billede nu!" og så sætter de i gang og løber fra mig, sådan at jeg må følge efter. Det er så sjovt og det bliver aldrig kedeligt.


Og så er der børn, som venter "hele dagen" til det er deres tur. Jeg er vild med at, børnene ikke er forudindtaget - tværtimod - deres fleksibilitet, nysgerrighed og åbenhed er en fantastisk evne.


Forælder: "Fantastiske situations billeder af børnene. Fanger børnene i det de gør eller er i gang med, hvilket giver et godt billede af barnet."

Det var to af vores lokale børnehaver i den lille by jeg bor i, og så er jeg også i fuld gang med en stor børnehavefotografering af 300 børn i Horsens, som snart skal fotograferes i en hel weekend.


Ny tilgang som fotograf i børnehave: Jeg vil fange børnene i deres ægte udtryk.


Som børnehave fotograf prøver heg altid at tage opgaven med friske øjne og en lidt anderledes tilgang. Når jeg fotograferer børnene, så gør jeg det på øjenhøjde. Jeg spørger om lov og jeg gør det så lidt opstillet måde som muligt - udendørs på legepladsen. Jeg fanger dem i leg - et efter det andet, samt søskendepar.


Det foregår ret selvkørende, jeg holder selv styr på hvem jeg har at gøre med, så jeg senere hen kan huske hvilket billede hører til hvilket barn/forælder.Forælder: "Det er dejlige naturlige billeder der viser børn i vante situationer."


Søskendefotografering med hele familien.

Tidlig morgen tilbyder jeg forældrene med børn udenfor børnehaven, at komme med hele familien. Her kan de få taget udendørs søskendeportræt og enkelportrætter, og det var altså en stor fornøjelse.Forælder: "Jeg er vild med den måde at du (Eva) bruger legepladsens remedier/omgivelser i dine billeder, så de bliver mere levende, sjovere og mere realistiske at se på."

Når der sidder et barn på en bænk e.l. så er det den mest "opstillede" måde, jeg gør det på. Jeg følger ellers helst børnene mens de lejer. Men stadig udendørs i det grønne, hvor jeg altid fanger deres ægte udtryk. Og de er faktisk meget åbne, nysgerrige og sjove at arbejde med.


Som fotograf bliver man aldrig færdig med at udvikle sig.

Min tilfredshedsundersøgelse hos forældrene er stadig i gang, det er vigtigt for mig at høre både de gode tanker og ros, men også konstruktiv kritik. Jeg er stolt over hver af de gode feedbacks (som jeg har modtaget en masse allerede), men jeg tager også konstruktiv kritik til mig for at gøre oplevelsen endnu bedre en anden gang."Et kæmpe tak til de forældre, som har givet lov til at vise billederne her på bloggen og på de Sociale Medier. Jeg sætter stor pris på jeres accept."

Jeg ønsker jer et dejligt efterår, pas godt på jer selv i disse tider. Her på bloggen var og er det lidt stille, da jeg har haft travlt og det bliver ved.


Jeg går nu ind i sidste børnehavefotografering for i år, med 300 børn. En kæmpe opgave, men jeg glæder mig - det bliver godt.


Kærlig hilsen Eva

83 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427