• eva

At være sig selv

Jeg brænder for snapshots. Det er dokumenterede, ægte øjeblikke. De opstår og skal indfanges. Man kan ikke opstille et øjeblik. Man kan opstille en familie, en gravid kvinde, et barn – og det kan give rigtig fine billeder.


Men et øjeblik kan kun indfanges, når man er i det.

Det kræver en god interaktion mellem mig og den/dem, som jeg fotograferer, og det kræver, at kunden går med til kommunikation under fotograferingen og ikke er bange for at ”se dum ud”. Kun hvis denne interaktion fungerer godt, får man indfanget øjeblikket.


Jeg bryder mig ikke om en masse redigering, indtil et billede er ”perfekt” – jeg har ikke noget imod "imperfektion". Tværtimod.


Jeg vil gerne vise, hvad jeg mener, med billederne nedenfor. Jeg ville til enhver tid foretrække billedet, hvor min søn pludselig tager fat om mit hoved og kysser mig – med al den kærlighed, han kan finde i netop dette øjeblik – frem for det opstillede billede til højre.


Og jeg er glad for hver en kunde, jeg får, der ser det ligesom mig. Forleden dag fik jeg tilbagemelding fra en tidligere kunde, som skrev, at "det var lige i skabet". Det gør mig glad.

Kærlige hilsen Eva


43 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427