• eva

A woman's body (gravidfotograf Eva Walther Horsens)


Flere billeder i galleriet nedenunder

For 20 år siden var jeg konstant utilfreds med min egen krop. Sjov nok, da det var der en kvindes krop er helt perfekt. Men unge kvinder er desværre meget kritiske med sig selv og jeg tror det er måske endda blevet værre siden jeg var så ung. Ingen af de eventuelle små fejl bliver overset og man er så meget optaget af, hvordan man ser ud.


I dag går jeg meget op i at enhver person er smuk på lige sin egen måde. Og jeg er vild med mennesker der elsker deres flaws, og der ikke noget bedre end at vise en kvinder hvor smuk hun er med sin flotte mave, hvor der VILDT nok ligger et næsten klart nyt menneske indeni.


Hvis jeg kigger tilbage på mig selv i dag, så gør jeg det med et smil på læben. Fordi idag efter to børn og de spor det sætter på kroppen, føler jeg mig så godt som aldrig i min egen krop. Jeg beundrer at den kunne bygge to mennesker, føde dem, nære dem "ved siden af et ret almindeligt liv".


Selvom man føler sig stor og nogen gange utilpas under en graviditet eller har større gener, så skal vi huske, hvad det egentlig er der foregår. Mens vi lever vores liv, arbejder, fungerer, passer evt. vores tidligere børn, så sker der noget helt vildt indeni - helt af sig selv - på den bedste mådes autopilot jeg kender.


Hvis ikke vi kan give vores krop credit for det, så ved jeg da ikke.


Jeg elsker for eksempel de her Influencer i dag, der fokuserer på at det er okay at have strækmærker, fordi de fortæller en historie af det liv man har levet.


Jeg har et blindtarmar for eksempel, og det fortæller en vigtig historie om mig. Det er ikke pænt og når jeg ikke lige befinder mig omkring mit ønskevægt så kan maven bule ud derkomkring. Men det er min historie fra dengang jeg var 7 år og hvor det var tæt på at det gik helt galt. Lægerne havde ikke taget det seriøst og troede, jeg vil bare pjække fra første skoledag, da jeg kom på sygehuset med ondt i maven sidste sommerferiedag. Behandlingen skete alt for sent og efter blindtarmen var sprunget var jeg tæt på at dø. Men jeg overlevede og har siden haft et fantastisk liv.


Hvorfor skal jeg være ked af, at have det på min krop? Hvem siger det er grimt?


Og så fødte jeg to børn kun på to panodiler, hver. WHUT? Mig? Hende, der troede hun var den dårligste i hele verden til at takle smerter? Hende som havde købt sig frem til et kejsersnit, hvis det danske system havde givet lov til det? (Tak til at det ikke var muligt og jeg blev tvunget til at opleve mine to drenges fødlser helt bevidst).


Vi er bygget til det.


Som min sidste gravide kunde sagde til mig forleden aften: "Kroppen er da bare for AWEsome!" Yes. Og jeg vil bare fastholde dette øjeblik, for det kommer ikke så tit igen.


Her kommer et par øjeblikke fra sidste gravid shoot. Min kop er så fyldt, at jeg ikke kan lade være med at spilde over til alle omkring mig. <3

51 visninger
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427