• eva

2019, I liked you... (Fotograf Eva Walther Horsens)

Som livsstilsfotograf har jeg stadigvæk et stykke arbejde foran mig. Jeg er ikke klassisk fotograf, min stil er dokumenterende. Jeg fanger livet som det er.


Der er mange, der stadigvæk ikke kender til denne slags fotografering og det kræver noget, at sprede budskabet her i Danmark.Kun 3 ud af ca. 100, jeg spurgte kendte til Livsstilsfotografering.

Jeg havde et lille bod på et julemarked for et par uger siden, og her spurgte jeg mange interesserede, om de kendte til den slags fotografering. Under hele to dage, svarede 3 ud af - jeg ved ikke hvor mange jeg spurgte - MANGE, at det havde de hørt før. Så ja, jeg er i gang. Men du må gerne hjælpe mig med at sprede budskabet.


Her er et kort summary over det jeg havde gang i i 2019.

 • Gennemgående glade (og et par udover skyerne glade) kunder (det var et mål jeg havde sat mig)

 • Jeg har stiftet Foreningen for Danske Fødselsfotografer, hvor jeg er formand (det var et mål jeg ikke vidste jeg havde i januar, men blev til mål i marts) (besøg hjemmesiden her www.danskefoedselsfotografer.dk)

 • Jeg er blevet fødselsfotograf (også et personligt mål) Læs blogartiklen og se billeder af en hjemmefødsel i september her

 • Jeg fotograferede en natur børnehave med 30 børn Læs blogartiklen og se billeder her

 • Jeg fangede de skønneste bryllupper (Der er allerede bookinger til næste år som bliver et populært år for bryllupper samt til 2021) Du kan se billederne af de sidste tre her

 • Der var skønne konfirmationer (også her er der allerede bookinger til 2021) Se billeder her

 • Sødeste newborns Læs blogartikler om in-home newborn sessions og se billeder her eller her eller her

 • Eventfilm og fotografering for små og mellemstore virksomheder Filmen kan ses her

 • Jeg har produceret 3 film (gravid, mor og mig og new love) som du kan se på min YouTube kanal

 • En masse fantastiske familiesessions af forskellige slags Du kan se billeder på min blog

 • Jeg var sponsor til vores årlige byfest (som blev til en nyfødtfotografering, du kan se billederne her

 • Jeg gennemførte også et par projekter - bare for at øve mig (Halloween med røggranater og Stine, se billeder på min Instagram eller længere ned)

 • Og jeg donerede en arbejdsdag som fotograf på neonatal afdeling på Skejby for at give en skøn julegave til de her forældre. Læs artiklen og se billeder her

Jeg vil gerne sige tak til jer alle, som har booket mig, støttet mig, anbefalet mig og heppet på mig, I aner ikke hvad det betyder, når man opbygger og driver en lille enkelmands forretning. Af hjertet TAK.

Jeg har samlet et par billeder af de ovennævnte opgaver (og hvor jeg har fået lov, så det er ikke alle) i et lille galleri, som viser mit 2019 in a nutshell. Hvor jeg dog har mødt fantastiske mennesker.


Hvis du kender nogen, som ville være vild med det mere naturlige set-up, så del gerne denne blogartikel. Mit fokus for 2020 ligger på Bryllup, Fødsel, Nyfødt, Naturbørnehaver og Familielivet med nærvær.


34 visninger
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427