Livsstilsfotograf Eva Walther

"Et øjeblik opstår i interaktion -

 det kan ikke opstilles."

Fotografering, du kan føle dig hjemme i

Bliver du nervøs bare ved tanken om at stå foran et kamera?

 

Har du allermest lyst til at droppe ideen om et fotoshoot på forhånd? 

 

Så bliv hængende lidt endnu. 

 

Gode billeder skaber minder for livet. De indfanger øjeblikke, følelser og stemninger, så du kan genopleve dem igen og igen. Det er derfor, jeg har specialiseret mig i livsstilsfotografering, som i USA kaldes emotional storytelling.

 

Min vision er at hjælpe dig til at nyde at blive fotograferet. Måske bliver du endda så glad for det, at du glæder dig til næste gang.

Glem kameraet

Under en livsstilsfotografering får du lov til at glemme kameraet. Du behøver ikke at smile kunstigt, men kan i stedet bare være i nuet og slappe af.

 

Jeg går op i at lære mine kunder at kende. Det betyder, at jeg sætter alt ind på at skabe en personlig forbindelse mellem os, så du kan føle dig rolig og godt tilpas under fotograferingen. Resultatet er naturlige, stemningsfulde billeder, hvor du er dig selv.

 

Jeg har gennemført over 100 livsstilsfotograferinger i løbet af de sidste 3 år, og i 2019 opnåede jeg endda mit personlige mål: 100 % tilfredse kunder.

IMG_0295.jpg

Camilla & Lars

BRYLLUPSBILLEDER

"Vi er rigtig glade for at have valgt dig. Du er super sød og nede på jorden og i den grad professionel. Du fik os til at slappe af. Vi vil helt sikkert anbefale dig til alle vi kender. Tusind tak for at være med til at gøre vores dag helt speciel."

Personen bag kameraet

Jeg blev - inspireret af min morfar - optaget af at fotografere allerede i teenagealderen, og siden da har jeg uddannet mig selv uden pause. Jeg bliver simpelthen aldrig færdig med det eller træt af det. Derfor har jeg altid kameraet med mig.

 

I 2019 besluttede jeg mig endelig for at springe ud i at stifte min egen fotografvirksomhed. Jeg har en professionel baggrund inden for project management. Det har betydet, at punktlighed og pålidelighed er to værdier, som er vigtige for mig. 

Jeg er født i Tyskland, men flyttede til Horsens i 2010 for at leve sammen med mit livs kærlighed - danske Kristian. I dag bor vi med vores to livlige drenge fra 2013 og 2015 i et hus med have i Gedved - selvom jeg egentlig er en rigtig "bypige".

Jeg er altid med på en god gin & tonic, er vild med uhyggelige serier og har i dén grad brug for regelmæssige dybe snakke under en lang gåtur med min veninde. Jeg har også et ønske om at blive bedre til at meditere, og så kan jeg helt sikkert sove meget længere end du. ;o)

Fotograf_Eva_Walther_MyFamily-0154_edite

Hej, jeg er Eva.

Jeg har det altid bedst bag kameraet.

 • Født og opvokset i Tyskland

 • Flyttede til Danmark i 2010

 • Mor til to livlige drenge

 • Professionel baggrund inden for assistance og project management
  i IT- og reklamebranchen

 • Passioneret fotograf siden teenagealderen

 • Selvstændig livsstilsfotograf
  siden maj 2019
 • Kan sove til kl. 14.00

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få:

 • 350 kr rabat, som jeg trækker fra ved din første eller næste booking (undtagen Rude Portrætter)

 • GRATIS Fotosession Style Guide, som hjælper dig med at forberede dig bedst muligt til din kommende fotosession

 • en email ca. 1 gang om måneden med inspiration og gode tilbud på fotografering

 • mulighed for 10 % rabat på fremkaldelser og meget mere hos min danske kvalitetsleverandør.

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427