Naturlige Institutionsbilleder

Har I overvejet at prøve en ny måde at få fotograferet jeres børn på? Billeder i naturlige omgivelser frem for opstillede klassiske portrætter er en ny og frisk måde at få dokumenteret børnenes hverdag.

 

Det kræver tid, som man som fotograf skal tage sig. Og hvis man gør det, bliver resultaterne fantastiske. 

Under den første anderledes institutionsfotografering jeg gennemførte i september 2019 gik jeg meget op i, at børnene følte sig trygge. Jeg fik snakket godt med dem og lavede sjov med dem, så jeg kunne fange ægte smil frem for de (opstillede) klassiske billeder. Fotograferingen foregik næsten kun udendørs- også i regnvejr iført regntøj. Det gav fantastiske billeder, som I kan se et lille udvalg her på siden og her er et feedback fra en meget glad far:

"Hej Eva. Du har virkelig fanget vores søn. Godt gået - det kræver talent! Det er et kvantespring i kvaliteten af børnehavefotos! Dejligt. Tak for det. Nikolaj"

Sådan gør jeg​

 • Hvis ønsket, så kan jeg være behjælpelig med at undersøge forældrenes tilfredshedsgrad af jeres nuværende løsning via et anonymt online spørgeskema.
   

 • Jeg lægger en seddel til forældrene, hvor jeg indhenter underskrift/accept af at tage billeder af deres børn og kontaktinformationer til udlevering af billederne. Dette skal gøres i henhold til persondataloven fra 2018.
   

 • Jeg tager typisk billeder en formiddag fra kl. 7-12 i en institution med ca. 30 børn. 
   

 • Senest to uger efter har alle forældre modtaget login til deres barns beskyttede galleri via email, hvor igennem billederne kan købes. Fotograeringen er gratis og der er ingen købetvang.
   

 • Der er mulighed, at forældrene kommer med søskendebarn/børn en af morgenerne fra kl. 7-9, så disse også bliver fotograferet sammen med det barn, der går i børnehave.
   

 • Al fotografering foregår udenfor. Jeg tilbyder ikke fotografering foran hvid baggrund.
   

 • Institutionen modtager et stort print af hele gruppen/stuebilleder gratis og jeg tilbyder personalefotografering. Spørg efter en pris for det, hvis I kunne tænke jer det. 
   

Forældrene får fire valgmuligheder under bestillingen:
 

 1. Forældrene kan købe fremkaldelser igennem mig, som forældrene formentlig har været vant til ved tidligere fotograferinger.
   

 2. Forældrene kan købe fremkaldelser igennem mig og købe den digitale fil med til senere brug.
   

 3. Forældrene kan købe enkelte digitale filer og printe selv igennem Nordic Digital Lab, som jeg har et samarbejde med. Forældrene kan her spare 10%.
   

 4. Forældrene kan købe alle digitale filer til en pakkepris og printe selv igennem Nordic Digital Lab.
   

Gruppebilledet kan kun bestilles som fremkaldelse igennem fotografen og bliver ikke udleveret digitalt.

Kontakt mig via telefon for booking og nærmer aftale. 

Jeg kommer også gerne forbi jer for en personlig snak.

Tel. 28105193

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427