Livsstilsfotograf Eva Walther

"Husk dit mirakel for evigt."

Fødsel

Fødselsfotografering er uopstillet og rå. Det er intimt og et løfte om, at du vil huske dette mirakel for evigt.


Fødslen af dit barn bliver en af de største oplevelser i dit liv. Og samtidig kan du ikke huske særlig meget, kort tid efter. Derfor er det en fantastisk idé at få dokumenteret forløbet igennem en professionel fotograf. 

Du får lov til at se dig selv og din partner blive mor eller far, og du vil kunne genopleve øjeblikkene igen og igen senere hen i livet.

*** SCROLL ***

Fødselsfotografen er, lige som din doula eller din fødselshjælper, en del af dit support team.

 

Som fotograf har jeg øje for den bedste vinkel og kan fastholde øjeblikkene samtidig med, at I ikke behøver at tænkte over det selv både før, under og efter fødselen. I skal bare være til stede og nyde nuet. Udover det gør jeg det på en meget diskret måde, så I næsten ikke lægger mærke til kameraet.

 

Og det bedste er: Din partner slipper for ansvaret og bliver en del af den visuelle fortælling af jeres største oplevelse: at blive forældre.

 

Via fødselsfotografering får du dokumenteret emotionerne og processen af de her intime øjeblikke, for at indfange stemningen i rummet. Der tages ikke billeder af intime kropsdele, hvis ikke det er ønsket. Du som fødende sætter dagsorden, og du kommer til lære mig at kende inden. Dermed kan du føle dig helt tryg og glæde dig til at kigge på billederne et par uger efter, du er landet derhjemme med din lille ny. 

Ved at have billeder af fødslen, kan du genopleve øjeblikkene igen og igen, som både kan være en stor glæde at se, men det kan også være en hjælp til at forstå, hvad der er sket, når du selv ikke kan huske meget. Du kommer til at se, hvad du har præsteret, og samtidig kan du se, hvordan dine pårørende støttede dig og det nye familiemedlem fra en anden vinkel, i et nyt perspektiv og med høj billedkvalitet.

Hør, hvad Dianna & Michel siger idag, efter jeg dokumenterede hjemmefødslen af deres lille datter - både på video og på billeder

Dianna 

“Jeg bliver stadigvæk sindsyg rørt når jeg ser billederne og så har jeg bare været vildt stolt af billederne og videoen så jeg har faktisk også haft lyst til at vise den til folk. Og det troede jeg ikke, jeg ville! (...)"

 

Se hele udtalelsen på video her:

Venter du dig, og har du et ønske om at booke en fødselsfotograf? Men er du usikker? Vil du høre mere - også om priser og det praktiske?

 

Skriv dig på nedenunder og jeg kontakter dig via telefon eller send mig en email via knappen her.

Her kan du desuden se en film om fødselsfotografi generelt, som blev produceret af Foreningen for Danske Fødselsfotografer i august 2019 - og hvor jeg er formand. 

Eva Walther - Stifter og formand af

Forening for Danske Fødselsfotografer 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427