Livsstilsfotograf Eva Walther

"Autentiske billeder til din 

virksomhed."

Erhverv

Som Livsstilsfotograf står jeg for autentiske billeder, der viser hvem du er - og her er det ikke af betydning om det er en familiefotografering eller om det handler om din virksomhed. 

 

Mit største mål er at hjælpe dig med at slappe af under fotograferingen. På den måde far vi skabt de mest autentiske billeder, som du drømmer om i din virksomhed.

 

Det kan både være portrætter af dig selv, din klinik/dit kontor, dine medarbejder i interkation eller produktfotos.

Jeg står ikke så meget for de klassiske portrætter foran en hvid baggrund, men jeg leverer billeder, som afspejler og fanger ånden i dig og din virksomhed.

 

Tiden har vist at mit tilbud særligt tiltrækker solo-selvstændige kvinder, som har brug for feminine og autentiske billeder. 

Send en mail eller ring, så kan vi sammen drøfte dine ideer. 

Fotograf Eva Walther Horsens.png

Charlotte Kronow, fysioterapeut og akupunktør, Kronow Klinik

ERHVERVSPORTRÆTTER

"Eva er en helt fantastisk unik fotograf som forstår at få det menneskelige frem i alle sine billeder. Med en model med på billederne var det vigtigt for mig at billederne ikke blev for opstillede og kunstige. Eva fangede de øjeblikke i klinikken, hvor stemningen var helt rigtig mellem mig som behandler og min patient. Jeg kan til enhver tid anbefale Eva som fotograf til at fange ånden i din virksomhed."

Fotograf_Eva_Walther-IMG_3008_edited.jpg

Lene Lundquist - Lundquist  Human Resource

ERHVERVSPORTRÆTTER

"Eva var hurtig til at fange, det jeg gerne vil signalere med min virksomhed, og vi fik taget nogle billeder med gode baggrunde både indendørs og ude i naturen. Jeg så nogle af hendes udendørs billeder og blev begejstret for dette. Det er absolut ikke sidste gang, jeg vil bruge Eva som fotograf."

Eva Walther Fotograf Horsens.jpg

Nadja Boyum - Boyum IT

ERHVERSPORTRÆTTER OG IMAGE FILM

"Vi hyrede Eva til at indfange stemningen fra et internt arrangement hos Boyum IT og til at dokumentere og vise en del af vores interne kultur. Vi var meget tilfredse med arbejdet og resultatet. Eva forstår at formidle den gode stemning fra arrangementet igennem video og billeder. Hun har en professionel tilgang og er super nem at arbejde sammen med. Vi kan give Eva de varmeste anbefalinger."

Fotograf_Eva_Walther-IMG_2946_edited.jpg

Isabel Gindele, Yogalærer & Coach

ERHVERVSPORTRÆTTER

"Af hjertet tak for de fantastiske billeder! Det lykkedes dig at fange præcis den jeg er. Fotograferingen var ren fornøjelse, jeg nød at det var afslappet og behageligt. Jeg glæder mig utrolig meget til at bruge billederne på min egen hjemmeside. Endnu engang tusinde tak!"

Film

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

   eva@evawalther.dk

+45 2810 5193

CVR nr. 40469427